3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy nedovolily Zdětínu získat první body v sezoně


Branky


31. J. Vaňousek (vl.) , 43. J. Náhlovský , 80. A. Vrbka - 52. L. Losík , 67. J. Votruba
0

Domácí Struhy si v minulém kole zastřílely na hřišti Jabkenic a zvítězili vysoko 5:0. Podobný výsledek chtěly zopakovat i v následujícím zápase, ale proti byl hostující Zdětín, který zatím marně čeká na první bod v soutěži. Nedočkal se ho ani tentokrát, kdy po vyrovnaném průběhu nakonec slavily domácí Struhy vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Od úvodního hvizdu mohli diváci sledovat svižný fotbal v dobrém tempu, avšak s velkým počtem chyb a nepřesností na obou stranách. Aktivnější byly domácí Struhy, ale dva pokusy Čmugra v brance neskončily. První branku zápasu vstřelil po půl hodině hostující Josef Vaňousek. Radost z ní ovšem mít nemohl, protože byla vlastní. Vaňousek si míč nekompromisně napálil do branky po centru domácího Pokorného. Domácí první branka uklidnil, zatímco hosté se dál utápěli v nepřesnostech. Výraznější šance zápas nepřinášel a hra se odehrávala převážně mezi šestnáctkami. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:0, byl těsně před vápnem faulován domácí Balatka. K trestňáku se postavil Náhlovský a míč krásně zakroutil do Hlaváčkovi branky.

Deset minut před koncem rozhodl Vrbka

Kdo čekal, že Struhy branka těsně před poločasem uklidní a Zdětín naopak ještě více srazí, musel se divit. Hosté nastoupili do druhé půle jako vyměněni, počínali si důrazněji a zdálo se, že jsou všude o krok napřed. Šest minut po pauze se po centru dostal k hlavičce ve vápně Losík a snížil na 1:2. Zdětín se tímto gólem dostal do hry a snažil se o vyrovnání, což se mu povedlo v 67. minutě. Rychlý protiútok zakončil přesnou střelou z osmnácti metrů Jan Votruba. Když už se zdálo, že se obě mužstva rozejdou smírně, vybojoval Vrbka na půlce míč a samostatnou akci zakončil přehozením brankáře a a vstřelením vítězné branky- 3:2. Struhy tak slaví druhé vítězství v řadě, zatímco Zdětín stále marně čeká na první bod v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom- Sokol Struhy: Zápas jsme zaslouženě vyhráli, což bude potřeba potvrdit v příštím kole v Pěčicích, kde se utkáme s místním "B" týmem.




Sestavy


TJ Sokol Struhy
J. Láhner [-] - J. Náhlovský [-] , M. Konopka [-] , J. Čmugr [-] (89. J. Macera [-] ) , L. Balatka [-] , A. Koš [-] , P. Bucek [-] (72. J. Volný [-] ) , J. Knotek [-] , A. Vrbka [-] , V. Pokorný [-] , J. Michal [-]

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - J. Vaňousek [-] , T. Volejník [-] (63. R. Baďura [-] ) , P. Honzátko [-] (29. M. Bambuch [-] ) , L. Losík [-] (85. F. Došlý [-] ) , R. Flandera [-] , M. Husák [-] , T. Adášek [-] , J. Votruba [-] , J. Těšínský [-] (63. L. Baborák [-] ) , M. Feri [-]

ŽK: 33. M. Feri , 55. T. Volejník , 85. L. Losík .
Hráči zápasu: A. Vrbka .
Místo: Struhy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brodský Luboš - VEREŠPEJ Jiří (N), KOVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.