0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice na Tetíně nezaváhaly


Branky


13. V. Mencl , 33. P. Bašík , 39. V. Mencl
5

V prvním jarním kole přivítal Tetín rezervu Hořovic. Pro domácí celek bylo jistě vítězstvím už to, že mohli hrát na svém domovském plácku. Z důvodu rekonstrukce hrací plochy odehrál podzimní část na umělé trávě v Berouně. Na tu je velmi dobře zvyklá hořovická rezerva, a tak se očekávalo, jak si povede na přírodní trávě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodu se ale ukázalo, že hosté nebudou mít s přírodním pažitem problémy. Po pár minutách hry spálil obrovskou příležitost Marek Kyncl, který z malého vápna přestřelil domácí branku. Hosté byli aktivnější a kombinačně měli navrh. První branku se Hořovicím podařilo vstřelit paradoxně z rohového kopu. Frydrych přízemním centrem našel na vápně osamoceného Mencla a ten zamířil přesně k tyči 0:1. Oběma celkům komplikoval hru silný vítr, což dělalo problém zejména domácím hráčům. Po půl hodině hry dostal dostatek prostoru ve středu hřiště Šíma, který našel na pravé straně naběhnutého Bašíka a ten sám proti Šafránkovi nezaváhal 0:2.  Další obrovskou šanci měl po Kotenově průniku Buben, ale Šafránek ho fantasticky vychytal. Ve 39.minutě vstřelil po nedůrazu domácí obrany svoji druhou branku Mencl a stanovil tak poločasový výsledek 0:3. 

Ve druhém poločase bylo nejvíce vidět počasí. K silnému větru se přidaly i přeháňky a hra doslova trpěla. Hosté i nadále kontrolovali hru, byli aktivnější, nicméně si žádnou vyloženou šanci nevytvořili. Ani v domácím táboře se nenašel žádný podnět ke vstřelení branky, a tak jejich úspěchem bylo, že již neinkasovali žádnou branku. Nutno dodat, že výhrou pro oba tábory byl i fakt, že se nikdo nezranil. 



Ohlasy k zápasu


TJ a SK Tetín
Petr Lacina: Hořovice mají výborný mančaft. Mladé, rychlé hráče, kteří se špatně chytají. Plus je pro mě druhý poločas, ve kterém jsme už neinkasovali.

SK Hořovice B
Tomáš Mach: Trochu jsem se obával toho, jak se naši hráči popasují s terénem a důrazem domácího celku. Nakonec si odvážíme tři body, i když si myslím, že jsme měli vyhrát větším rozdílem.



Sestavy


TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - V. Hrdlička [-] (66. T. Roudnický [-] ) , B. Karel [-] , M. Bastl [-] , J. Michalík [-] , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] (66. T. Roudnický [-] ) , D. Rajtr [-] , Š. Jakub [-] , V. Novák [-] (76. D. Pavelka [-] ) , P. Smetana [-] (54. J. Ganaj [-] )

SK Hořovice B
A. Brambora [-] - J. Fatka [-] , P. Frydrych [-] , M. Kyncl [-] (58. J. Král [-] ) , P. Bašík [-] , V. Koten [-] , Š. Šíma [-] (46. O. Bělohlávek [-] ) , P. Buben [-] (63. T. Kos [-] ) , M. Frydrych [-] , V. Mencl [-] , P. Novák [-]

ŽK: 22. O. Hrdlička .
Místo: Tetín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁJEK Václav - ŠPICL Martin, NUSL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář st.
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že výsledek bude odpovídat postavení obou týmů v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích