Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Berouna jasně vyhrála v Hudlicich a připsala si druhou venkovní výhru


Branky


5

Jako zakletý je pro hudlické brankáře berounský celek. Podzimní zápas na umělé trávě v Berouně odnesl zraněním kolene Vít Sklenář, v tom jarním,jeho kolega Lukáš Juppa a jak jinak než zraněním kolene. Pojďme ale na samotný průběh. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hudlic zamířila nejmladší sestava okresního přeboru tohoto kola. Oba celky se snaží o rychlou kombinační hru, a tak to byl od začátku rychlý a poměrně pohledný fotbal. Ku prospěchu hry přispěl i drobný déšť, který od začátku zápasu kropil hudlický pažit. Hosté měli mírně navrch, hudlickou defenzívu zlobili zejména Komenda s Bednárikem, jejich dobré příležitosti bez problému kryl Juppa. Na druhé straně si připsal první šanci Markvart , když dokázal kličkou přelstít hostujícího brankáře, jeho střelu do odkryté svatyně ale z brankové čáry vykopl vracející se Rigo. Ve 24.minutě zahrával rohový kop domácí Červenka,jeho centr našel hlavu Sklenáře a ten otevřel účet utkání 1:0. Po půl hodině hry hosté opět zahrozili balónem za obranu, domácí zadáci laxním přístupem nedostoupili Hrypase a ten jejich chybu potrestal 1:1. Hosté začali ještě více tlačit na pilu a byli odměněni druhým gólem. Minutu před koncem prvního poločasu vybídl Šikanedr Fořtla a ten propálil Juppu podruhé 1:2. 

Druhý poločas začal mírným náporem domácích, ale krom několika rohových kopů nic zásadního nevymysleli. Za to na druhé straně byl opět důvod k radosti. Na balon za obranu si naběhl Komenda, jeho pohyb domácí nezachytili a Juppovi nezbylo nic jiného, než lovit míč ze sítě potřetí 1:3. Hned v zápětí mohl snížit Sklenář, ale jeho bombu vytáhl hostující gólman na roh. Zmar domácího týmu dovršil jeden z nejlepších hráčů hostí Šikanedr, který nejprve hlavou v 78.minutě překonal již náhradního brankáře domácích Záhrubského a pak svým druhým gólem a celkově pátým završil skóre zápasu na 1:5. Hosté si tak po zásluze odvezli z Hudlic všechny tři body. 



Sestavy


SK Hudlice
L. Juppa [-] (63. M. Záhrubský [-] ) - D. Markvart [-] , O. Kačírek [-] (52. D. Kostka [-] ) , T. Kraus [-] (46. T. Míka [-] ) , M. Klán [-] , Z. Patera [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , T. Bergman [-] (87. M. Berner [-] ) , L. Bergman [-] , L. Forejt [-] (67. P. Svoboda [-] )

Český Lev - Union Beroun B
P. Tomáš [-] - M. Trnka [-] , M. Hrypas [-] , M. Pavlík [-] , J. Šikanedr [-] , F. Štefan [-] , F. Sabou [-] , D. Fořtl [-] , K. Komenda [-] (88. M. Komenda [-] ) , A. Rigo [-] , N. Bednárik [-]

ŽK: 85. J. Červenka - 10. A. Rigo , 21. M. Pavlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPICL Jan - FIKRLE Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář st.
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů