Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetínská mizérie trvá, tentokrát si odvezl všechny body Nový Jáchymov


Branky


1

Domácí jsou jako jediný tým v soutěži bez vítězství a pokud se na Tetíně něco nezmění, budou je čekat v příští sezóně  boje o patro níž. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci utkání si připsali hosté, když nebezpečně pálil Patera a poté Morstein zakončoval nepřesně z malého vápna. Za další dvě minuty už se ale skóre měnilo. Po Spurného přihrávce zakončoval přesně hostující sniper Morstein 0:1. Domácí tým gól nepoložil, ba naopak je vyburcoval k vyrovnání. O to se přičinil Hejna, když dostal dostatek prostoru k zakončení 1:1. O chvíli později mohlo být v domácím táboře ještě veseleji, ale Kaňka našel hlavičkou jen náruč hostujícího Merhauta. Hned z protiútoku mohl naopak převrátit skóre ve prospěch hostů Morstein, ale domácí gólman byl proti. Ve 38.minutě natáhl ke střele domácí Michalík,ale jeho bombu Merhaut zneškodnil. Do kabin šli ale preci jen veselejší domácí. To hostující Pecha obral o míč Michalík a poslal Tetín do vedení 2:1. Poté ještě zpoza vápna střílel hostující Lev, ale Šafránek byl připraven. 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Hned po třech minutách vysunul Spurný Pateru, jehož centr našel přesně Morsteina 2:2. Tetinské šance leželi zejména na bedrech Michalíka, ale ani jeho dva trestné kopy z dobré pozice skóre nezměnily. Na druhé straně hrozil především Morstein,ale skóre bylo i nadále vyrovnané. Obrat zařídil až v 69.minutě svým třetím gólem v zápase Jáchymovský fantom Morstein,který z těžké pozici propálil Šafránka 2:3. Sympaticky hrající Tetín zbraně nesložil a hnal se opět za vyrovnáním, ale tutovku Michalíka hostující brankář lapil. I domácí Šafránek si připsal skvělý zákrok při šanci Morsteina. V 84.minutě se domácí radovali z vyrovnání, ale radost jim překazil praporek asistenta rozhodčího. Definitivní pojistka pro hosty přišla minutu před koncem. To opět úřadovala dvojice Patera-Morstein. První skvěle centroval a druhý jmenovaný precizně zakončoval a svým čtvrtým gólem v utkání stanovil konečný výsledek na 2:4. 



Sestavy


TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - D. Pavelka [-] , J. Michalík [-] , V. Hrdlička [-] , B. Karel [-] , T. Kaňka [-] , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] , Š. Jakub [-] , J. Rotta [-] , P. Smetana [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - L. Patera [-] (88. F. Jelínek [-] ) , J. Morstein [-] , T. Frydrych [-] (29. M. Vlček [-] ) , M. Krákora [-] , J. Lev [-] , K. Pecha [-] (71. J. Krob [-] ) , M. Suchý [-] , T. Cihelka [-] , L. Spurný [-] , O. Pavlišta [-] (77. Y. Odeesho [-] )

ŽK: 27. J. Michalík , 56. J. Hejna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - PIXA Roman, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích