Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice vrátily Žebráku podzimní prohru a připsaly si první jarní body


Branky


1

Oba celky nezačaly jarní část sezóny vůbec dobře. Žebrák získal ve třech zápasech jen bod, za domácí bezbrankovou remízu s Chyňavou, domácí Hudlice na jaře nezískali dokonce ani jeden. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu,i vzhledem k těžkému terénu, nepřinesl moc fotbalové krásy. Po úvodním oťukávání převzali iniciativu domácí borci a dostali se v 15.minutě do vedení zásluhou Červenky 1:0. Dvoubrankový náskok zařídil domácím Sklenář, kterého skvostnou přihrávkou našel Markvart, to běžela 24.minuta 2:0. Mladý tým hostů se pouštěl v podstatě jen do brejků, ale prakticky domácího Zmatlíka vůbec neohrozil. Dvě minuty před koncem prvního poločasu reagoval jako jediný na odražený míč Markvart a zcela osamocen přidal třetí branku. 3:0. 

Jak skončil první poločas, tak začal i druhý a to brankou do sítě hostů. To se dvě minuty po začátku druhého poločasu utrhl po pravé straně Markvart, přihrál do vápna Sklenářovi a ten ještě vyšperkoval akci přihrávkou na Pateru 4:0. Domácí se do Žebráku zakousli jako lev do nebohé gazely. Hned po rozehrávce šel Markvart sám na brankáře hostí, ale těsně minul. Další šanci měl Sklenář a hned vzápětí opět Markvart, ale ani jeden si další branku nepřipsali. Paradoxně tak udeřilo na druhé straně. Nový muž na hřišti Albl nastartoval u svého vápna motorku a jeho sólo skončilo přesnou ranou na bližší tyč Zmatlíkovy branky 4:1. O tři minuty později našlápl k sólu pro změnu domácí Vostárek a taktéž zakončil přesně 5:1. V 68.minutě se blýskla i pravá strana domácích. Bergman zatáhl míč po lajně, našel na hranici šestnáctky Forejta a jeho technický pokus zaplul přesně k tyči 6:1. Hra se poté odehrávala víceméně jen ve středu hřiště. Ani jeden tým si nevypracoval žádnou gólovou šanci. Tečku za skórem tak udělal až precizně zahraný trestný kop Kuníka, který snížil na konečných 6:2. 



Sestavy


SK Hudlice
A. Zmatlík [-] - L. Forejt [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] (62. D. Kostka [-] ) , T. Kraus [-] , T. Bergman [-] (68. T. Míka [-] ) , Z. Patera [-] (68. O. Kačírek [-] ) , L. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-] (78. M. Záhrubský [-] ) , J. Vostárek [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
M. Lukavský [-] - I. Kučera [-] , J. Celner [-] , T. Lorenc [-] (69. L. Pilnáček [-] ) , T. Kuník [-] , V. Kebrle [-] - J. Jankovec [-] , D. Černý [-] , A. Razák [-] (43. A. Lazali [-] ) - J. Kováč [-] , V. Raška [-]

ŽK: 70. A. Zmatlík .
Místo: Hudlice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Divílek Peter - BERÁNEK Štěpán, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích