Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlický Sklenář sestřelil Nižbor čtyřmi góly


2

Domácí borci drží nelichotivou serii šesti zápasů bez vítězství a dostali se tak na hranu sestupu. Naopak hosté přijeli nabuzeni utnutím série tří proher, když v minulém kole na domácím hřišti přehráli Žebrák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dobrá příležitost přišla v 6.minutě, když po rohovém kopu prověřil domácího gólmana Markvart. Další dobrou možnost měl hostující kapitán, ale ani on  domácího brankáře z úhlu nepřekonal. První šanci domácích měl v 16.minutě po celý zápas dobře hrající Chovančík. Ten obral o míč u lajny Bergmana, ale Zmatlíka v brance hostů nepřekonal. První změnu skóre přinesla 22.minuta. Nádherný Markvartův centr se snesl přesně na hlavu Sklenáře a hosté se poprvé radovali 0:1. O tři minuty později přišla další precizní souhra hostujících forvardů. Markvart našel uličkou Sklenáře a ten tváři tvář domácímu brankáři nezaváhal 0:2. Hostujícího Zmatlíka pak vyděsil padesátimetrový odkop jednoho z domácích, ale míč se snesl jen těsně vedle branky. Ve 34.minutě zkompletoval hattrick Sklenář, který se trefil šikovně z otočky 0:3. Domácí se dostávali na dostřel hostující branky jen sporadicky, a tak se šlo do kabin za tříbrankového vedení Hudlic. 

Hned po třiceti vteřinách druhého dějství skončil centr Červenky jen na břevně domácí branky, Paterovu dorážku pak zlikvidoval domácí brankář. Po následném rohu se znovu třásla branková konstrukce, po hlavičce Sklenáře. Skóre druhého poločasu se poprvé měnilo po pěti minutách hry. Přesný centr Červenky našel opět hudlického snipera Sklenáře a ten dal čtvrtý gól v utkání 0:4. Hosté na chvíli ztratili koncentraci a hned je za to potrestal Chovančík, který se vyhnul ofsajdové pasti a snížil na 1:4. Další hudlický forvard Markvart se pravděpodobě spokojil v tomto zápase jen s rolí nahrávače, protože ani svoji největší příležitost v zápase nepřetavil v gól. Líto mu to ale být nemuselo, protože domácí borci neměli moc sil s výsledkem cokoli udělat. Až v samotném závěru se dostal do dvou dobrých příležitosti Matějka. V první šanci ještě netrefil z úhlu branku, v té druhé už se prosadil po dlouhém nákopu za obranu a stanovil konečný výsledek na 2:4. V příštím kole čeká Nižbor horká půda Cembritu, Hudlice přivítají lídra z Hořovic. 



Sestavy


SK Nižbor
T. Křišťál [-] - D. Ježek [-] (64. M. Berka [-] ) , O. Sevald [-] (46. J. Jiras [-] ) , D. Kučera [-] , R. Dóša [-] (62. J. Šimáček [-] ) , M. Němeček [-] , J. Němeček [-] , F. Matějka [-] , M. Chovančík [-] , J. Říha [-] , R. Hlaváček [-]

SK Hudlice
A. Zmatlík [-] - L. Forejt [-] (56. O. Kačírek [-] ) , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] (83. P. Svoboda [-] ) , T. Míka [-] (80. M. Berner [-] ) , T. Bergman [-] , Z. Patera [-] (68. T. Kraus [-] ) , L. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-] , J. Vostárek [-]

Místo: Nižbor. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HÁJEK Václav - ZIKMUND Radek, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích