2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva těžkých vah přinesla remízu


Branky


2

Šlágrem 21.kola a možná i celého jarního programu okresního přeboru byl souboj rezerv Hořovic a Berouna. Oba týmy mají v zádech čtyři vítězné zápasy v řadě a i to je možná důvod proč okupují první dvě místa tabulky. Podzimní souboj v Berouně přinesl remízu 1:1 a i v odvetě přišel vyrovnaný výsledek. Nutno zmínit, že takovému souboji by slušela početnější návštěva než ta,která sledovala tento duel prvního s druhým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod přinesl tlak domácích z kterého vznikla po minutě a půl šance Frydrycha,ale hostující gólman předvedl skvělý zákrok. Hosté se z vlastní poloviny odvážili až ve čtvrté minutě, ale hned to byl výjezd úspěšný. Bednárikovu přihrávku do vápna zužitkoval Komenda křižnou přízemní střelou a hosté vedli 0:1. Odpovědět mohl o tři minuty později Buben, ale svoji střelu poslal z úrovně penaltového puntíku nad branku. Poté to zkoušel z úhlu Kyncl,ale ani on nepřekonal hostujícího Tomáše. Domácí hra by se dala přirovnat k obléhání dobře bráněné tvrze. Zkoušeli to zleva,zprava, ze vzduchu, ale jakoby koule z jejich děl měli zvlhlý prach. Hosté využívali rychlostně vybavených křídel,zejména mladého Komendy nebo Hrypase, jehož střelu z otočky po úniku ale srazil jeden z domácích těsně mimo tyč. V závěru prvního poločasu měl ještě skvělou šanci Kyncl,ale z osmi metrů poslal skákající míč vysoko nad hostující branku. Do kabin tak šli více spokojeni hosté. 

Začátek druhé půle začal o poznání opatrněji než první dějství. Hra byla kouskovaná a žádné přesné akce nepřicházeli. To se změnilo až s příchodem domácího Čapka, který po třech minutách na hřišti dotlačil Frydrychův centr za zády Tomáše 1:1. Za další tři minuty zahrávali domácí rohový kop. Toho se chopil další nový muž na hřišti Záluský,jeho centr si znovu našel Čapek a domácí rázem vedli 2:1. O chvilku později pálil ze strany Záluský, ale jen on ví, zda to měla být střela na bránu nebo centr na zadní tyč. Domácí začali hrát s větší lehkostí a poměrně snadno se dostávali před hostující branku. Další dobrou příležitost měl znovu Čapek, ale jeho tvrdá střela našla jen připraveného Tomáše. Hostující brankář se pak vyznamenal při další Čapkově šanci, který pálil po centru Záleského do protipohybu berounského brankáře. I na druhé straně se blýskl brankář, to když nebezpečný výpad ze strany zakončoval Štefan, ale Brambora sklapl své "betony" včas. V 74.minutě dostali hosté k dispozici rohový kop a naložili s ním jak nejlépe mohli. Hlavičku Nováka ještě skvěle zlikvidoval domácí gólman, na dorážku Tlamsy byl však už krátký 2:2. Vyrovnání domácí borce viditelně zaskočilo. Kombinace vázla a na jejich kopačky se začala vkrádat nervozita a nepřesnost. Ani jeden z týmů si už šanci na branku nevytvořil, a tak se oba týmy rozešly remízou. Vypíchnout musíme i trojici rozhodčích Pánek, Špicl, Kareš, která přesně a citlivě odřídila tento duel. V dalším kole zajíždí hořovická rezerva na půdu Hudlic, berounské "béčko" přivítá nevyzpytatelný Trubín. 



Sestavy


SK Hořovice B
A. Brambora [-] - J. Fatka [-] , P. Frydrych [-] , M. Kyncl [-] , V. Koten [-] (61. V. Königsmark [-] ) , Š. Šíma [-] , P. Buben [-] (50. F. Čapek [-] ) , R. Vokůrka [-] , M. Frydrych [-] (75. P. Bašík [-] ) , V. Mencl [-] , P. Novák [-] (50. M. Záluský [-] )

Český Lev - Union Beroun B
P. Tomáš [-] - M. Novák [-] , D. Fořtl [-] , M. Hrypas [-] , S. Boakye [-] , J. Šikanedr [-] , F. Štefan [-] , J. Tlamsa [-] , K. Komenda [-] , A. Rigo [-] , N. Bednárik [-]

ŽK: 52. V. Mencl , 71. M. Frydrych , 86. V. Königsmark - 43. J. Šikanedr , 75. D. Fořtl , 77. A. Rigo , 90. K. Komenda .
Místo: UMT Hořovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Michal - ŠPICL Jan, KAREŠ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích