4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

22.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cembrit přejel Nižbor a vzdálil se sestupu


Branky


2

S přibývajícím časem se začne rýsovat i sestupující z okresního přeboru. Vymanit se z tohoto boje chtěly týmy Cembritu a Nižboru. Lepší pozici měli domácí, kteří se s případným tříbodovým ziskem mohli vzdálit Nižboru na jedenáct bodů a to se jim nakonec s přehledem povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu potvrdil aktuální pozice obou týmů v tabulce a moc hezký fotbal nepřinesl. První šanci měli po přihrávce Palusky domácí, ale Zavadil nemířil přesně. O minutu později pálil nebezpečně z vápna domácí Novotný, ale také branku netrefil. Hosté spoléhali především na rychlé kontry nebo na chyby domácích. Jedna z nich přišla po dvaceti minutách hry, když obrali o míč jednoho z domácích beků a řítili se tři na jednoho, Kučera to vzal na sebe, ale nezvolil nejlepší řešení, když jeho střela letěla vysoko nad. Po 26.minutách hry si skvěle Paluska načasoval náběh za obranu, předložil do vápna Novotnému a ten si sám před Bednářem poradil 1:0. Hned o minutu později předvedl podobný náběh autor první branky,ale tentokrát Bednáře nepřekonal. Hostům výrazně chyběl Matějka a na jejich hře to bylo znát. Nenašel se nikdo, kdo by dokázal domácí obranu jakkoli překvapit a když se ani z další šance neprosadil Beňo, šlo se do kabin za jednobrankového vedení domácích. 

Tři minuty po začátku druhého poločasu došlo ke sporné situaci před vápnem hostů. Jejich špatná komunikace přinesla střet dvou zadáků,který odskákal zraněním hlavy Bína, rozhodčí nechali pokračovat domácí ve hře, ti se tak dostali do dobré příležitosti, kterou Zavadil přetavil v branku na 2:0. Hosté se cítili poškozeni a místo hře se věnovali komentování rozhodnutí hlavního rozhodčího. Jejich nepozornosti mohl za dalších pět minut využít Novotný, ale jeho technická střela ze šestnácti metrů jen o milimetry minula hostující šibenici. Po čtvrt hodině hry si na dlouhý balón za obranu naběhl znovu Novotný a precizně zakončil lobem 3:0. Ojedinělou šancí hostí byla situace ze 64.minuty, když si Sevald dobře pokryl míč, ale z úhlu zamířil nad domácí branku. Čvrt hodiny před koncem se dostal k hlavičce po rohovém kopu Helebrant, ale Bednář skvěle vytěsnil na břevno. Čtvrtý hřebíček do nižborské rakve zatloukl Frank, který si našel centr Novotného a zblízka prostřelil Bednáře 4:0. Cembrit se tak vzdálil sestupových vod a v příštím kole zkusí zaskočit rozjeté "béčko" Hořovic. Nižbor přivítá příští sobotu Žebrák. 



Sestavy


Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - D. Dmytryshyn [-] , P. Zavadil [-] (74. C. Neuschl [-] ) , V. Zedník [-] , D. Novotný [-] , R. Paluska [-] (77. J. Janeček [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , O. Petráš [-] (83. F. Ličík [-] )

SK Nižbor
B. Bednář [-] - D. Ježek [-] , M. Gábor [-] (67. M. Berka [-] ) , O. Bína [-] , J. Jiras [-] , D. Kučera [-] , R. Dóša [-] (63. R. Hlaváček [-] ) , M. Němeček [-] , J. Němeček [-] (67. J. Šimáček [-] ) , M. Chovančík [-] (54. O. Sevald [-] ) , J. Říha [-]

Místo: Cembrit Beroun. Počet diváků: 170. Rozhodčí: VLACHOPULOS Achileas - LEŽAL Luboš, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích