0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín ani v druhém zápase nebodoval


Branky


0

Domácí Zdětín při svém prvním domácím utkání čelil nelehkému úkolu. Postavil se Kropáčově Vrutici, která ještě před rokem kopala o patro výš - okresní přebor. Kvalita hostí byla zjevná a ze Zdětína si odvezli plný počet bodů za výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrutice si vypracovala dvoubrankový náskok

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Kropáčovy Vrutice. Hned ve 4. minutě se hostující útočník řítil sám na brankáře Hlaváčka, který se ale nezalekl a jeho nájezd skvěle vyřešil. Jako varování to domácím nestačilo a tak se hned o minutu později hosté už radovali. Zpětná přihrávka ze strany našla hostujícího Rambouska, který neváhal a poslal míč přímo do šibenice. Domácí rychlá obrdžená branka vykolejila a vypadli z tempa, do kterého se dostali až po čtvrthodině hry. Do nadějných šancí se dostali domácí Husák s Votrubou, ale proti oboum jmenovaným se zaskvěl Miler v brance hostí. Domácí se snažili, ale museli dát pozor na nebezpečné protiútoky hostů. Ve 38. si Vrutice vypracovala dvoubrankové vedení. Při rohovém kopu se nikdo dostatečně nevěnoval útočníkovi Čakrtovi a ten se nemýlil.

Rychlé protiútoky se hostům vyplatily

Do druhého poločasu vstupovali domácí se snahou otočit nepříznivý výsledek na svou stranu. Hosté, vědomi si dvougólového náskoku  se nikam nehnali a už nebyli tak nebezpeční, jak tomu bylo v první půli. Hostující obrana fungovala dobře a nepouštěla Zdětín do žádných výraznějších šancí. Ten se dostal pouze k pár střelám, které ovšem moc nebezpečné nebyly a Milerovi moc vrásek nepřidělaly. Domácí se stále víc a víc tlačili do útoku a tím se naskytla šance hostům chodit do rychlých protiútoků. Většinu z nich ovšem skvěle vyřešil dobře chytající Holeček.  V poslední pětiminutovce ovšem hosté podnikli další dva rychlé protiútoky, na které byl krátký i on. Trefil se podruhé v zápase Čakrt a na konečných 4:0 upravil střídající Havelka, který v tu dobu byl na place pouze tři minuty. Zdětín si tak na svoje první body bude muset ještě počkat, zatímco Vrutice má po dvou kolech plný počet bodů a úctyhodné skóre 8:0.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián- FK Zdětín: V návaznosti na letní přípravu, na sehraná přátelská utkání , nedokážu pochopit, proč se nám najednou v soutěži nedaří herně ani výsledkově. Máme zkušené mužstvo , kterému věřím, že se z této situace dokáže zvednout a brzy se vrátíme do herní pohody.




Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - P. Honzátko [-] (67. M. Bambuch [-] ) , L. Losík [-] , R. Flandera [-] (67. J. Vaňousek [-] ) , L. Baborák [-] (80. T. Volejník [-] ) , F. Červeňák [-] (39. T. Adášek [-] ) , M. Husák [-] , J. Miškovský [-] , J. Votruba [-] , J. Těšínský [-] , M. Feri [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
L. Miler [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , J. Martínek [-] , T. Musil [-] (54. L. Rovenský [-] ) - J. Doležal [-] , O. Schwaninger [-] , B. Bohata [-] (82. D. Borecký [-] ) , J. Havelka [-] (75. J. Holub [-] ) - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] (87. J. Havelka [-] ) -

ŽK: 25. M. Husák - 44. P. Gruncl , 88. P. Bůžek .
Hráči zápasu: T. Čakrt .
Místo: Zdětín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - NOVÁK Petr, BRODSKÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.