0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy nadělily Jabkenicím bůra


Branky


0

Hosté ze Struh, kteří v minulém zápase vedli ještě patnáct minut před koncem 3:0 a nakonec prohráli, tentokrát zavítali na hřiště Jabkenic. Ty určitě také chtěly odčinit první zápas, ve kterém podlehly Kropáčově Vrutici vysoko 0:4. Ani v tomto zápase se jim ovšem nevedlo a svým hostům podlehly 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka padla až těsně před pauzou

Lépe vstoupili do utkání hosté, už v první minutě se dostal do šance Pokorný, ale domácí svatyni minul. Struhy byly nadále aktivnější, ale jejich náznaky šancí Šťastného v brance neohrozily. Naopak i domácí se začali osmělovat a proti střele domácího útočníka se musel činit gólman Matyásko. Největší šanci zápasu měli domácí v 38. minutě, kdy po ráně zpoza vápna vytáhl Matyásko míč na břevno hostující branky. Jabkenice už se zřejmě byly myšlenkami v kabině a ve 43. minutě dostatečně nepokryly hostujícího Pokorného, který se nemýlil - 1:0 pro hosty. Do konce půle už se nic nestalo a tak si Struhy do druhé půle odnášely jednobrankový náskok. 

Struhy v druhé půli rozjely brankostroj

Hráči si před druhou půlí odpočinuli víc než dost. Trvala totiž přes půl hodiny. Problémy způsobil zádrhel informačního systému FAČR... Dlouhou pauzu zdánlivě lépe využili hosté. Po půli už na hřišti jasně kralovali a bylo to znát i na výši skóre. Když se domácí dostali k míči, tak ve velkém počtu vyráželi dopředu a tak logicky otevírali ve své obraně okénka, která se hostům dařila využívat z rychlých brejků. První povedený brejk si na své konto připsal kapitán hostů Jaroslav Michal a zvýšil tak na 2:0. Michal byl při chuti, ale při jeho další šanci zvonila pouze tyč za Šťastného zády. V 68. minutě už to bylo 3:0, kdy se z dalšího brejku řítil na brankáře Pavel Volkman, udělal mu kličku a pohodlně zakončil do prázdné branky. Za pět minut již rozdíl činil čtyři branky, kdy se po podobné akci prosadil Balatka. Na konečných 5:0 upravil deset minut před koncem mladík Fejér, který zužitkoval milimetrový pas od Strejčka. Struhy si tedy po minulém týdnu spravily chuť a slavily vysoké vítězství 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom- Sokol Struhy: "V dnešním zápase jsme nechtěli připustit drama podobné tomu z minulého týdne. kdy jsme ztratili již vyhrané utkání doma se Skalskem. Uklidnil nás gól do kabin a domácí naopak zřejmě v jejich snaze utlumila hodně dlouhá pauza. Ve druhé půli naši hráči využili nabízených příležitostí a zcela zaslouženě dovedli utkání k zisku tří bodů."



Sestavy


Sokol Jabkenice
O. Šťastný [-] - O. Smutný [-] , M. Staněk [-] , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , J. Šedina [-] , P. Štujber [-] (14. J. Helich [-] ) , M. Kubín [-] , L. Láska [-] , L. Havlát [-]

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - J. Michal [-] , A. Vrbka [-] , J. Pýcha [-] , V. Pokorný [-] , J. Náhlovský [-] , A. Koš [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-] (46. P. Volkman [-] ) , L. Balatka [-] , R. Nouzák [-]

Místo: Jabkenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pažout Petr - LÁSKA Jiří (N), VEREŠPEJ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.