1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva Skalska se Strašnovem vítěze nepřinesla


Branky


0

Oba celky se před druhým kolem nacházely v dobrém rozpoložení. Domácí Skalsko dokázalo otočit prohraný zápas ve Struhách a hosté ze Strašnova si doma pohráli se sestupivším Krnskem. Očekával se vyrovnaný zápas a ten také podle očekávání skončil. Narodila se remíza 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly těsně před poločasem

Skalsko od úvodního hvizdu spoléhalo na dlouhé míče za obranu a nebálo se hrát soupeři do těla, s čímž ale Strašnov počítal a nenechal se tím zaskočit. Do několika náznaků šancí se dostal hostující Martin Sháněl, ale zdálo se, že si všechen střelný prach vyplýtval minulý týden. Hráči už pomalu pomýšleli na poločasovou pauzu, když se odehrály hlavní okamžiky utkání. Ve 42. minutě šlo do vedení Skalsko zásluhou Pýchy, který se po hezkém uvolnění od Martince nerozpakoval, z rohu velkého vápna napřáhl a krásnou střelou trefil šibenici Beranovi svatyně. Domácí asi ještě slavili úvodní branku a sami proto inkasovali. Hosté to stihli ještě do poločasu, když si nerozuměli ve středu hřiště domácí Zachrdla s Vyšohlídem. Míče se chopil Rychtera a svůj samostatný nájezd s přehledem proměnl. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Šance byly, góly už nikoliv

Druhá půle už žádnou branku nenabídla, ale příležitosti k její vstřelení měly oba celky. Nejdříve se řítil sám na branku hostí střídající Lukáš Svoboda, ale svůj úprk nedokázal přetavit ve vedoucí gól. Na druhé straně měl dvě příležitosti ke vstřelení branky Sháněl, který si dokázal ve vápně najít místo a uvolnit se, ale ani on branku nevstřelil. Proti jeho střele se zaskvěl domácí brankář Pokorný. V průběhu druhé půle se také zranil hostující brankář Beran a do kasy tak musel strašnovský univerzál Krejčík, který je zvyklý nastupovat v poli. Branku ovšem neobdržel a tak se oba celky rozešly po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha (trenéři)- SK Skalsko: Byl to klasický remízový zápas. Utkání mělo dobrou kvalitu, nechyběla bojovnost, dokonce se hrálo v dobrém tempu i přes velké teplo. Všechno tam bylo, ale oba brankáři své celky podrželi a proto padly jen dvě branky.




Sestavy


SK Skalsko
O. Pokorný [-] - M. Kvajsar [-] , M. Bláha [-] (76. K. Svoboda [-] ) , J. Vyšohlíd [-] , J. Martinec [-] , P. Flodrman [-] , V. Flodrman [-] , J. Vocásek [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] , T. Kvajsar [-] (67. L. Svoboda [-] )

SK Strašnov
P. Beran [-] (55. M. Krejčík [-] ) - O. Brzák [-] , J. Pitrmoc [-] , M. Knotek [-] , A. Rychtera [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , M. Strach [-] , T. Prskavec [-] , J. Kubín [-] , M. Sháněl [-]

ŽK: 20. P. Zachrdla , 57. P. Flodrman , 85. M. Kvajsar .
Místo: Skalsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vrabec Slávek - VOCÁSEK Pavel (N), NETUŠIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.