1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas slušné kvality nakonec rozhodla jediná branka


Branky


0

Jeden z taháku kola se odehrál v neděli, kde se domácí Ledce střetli se Zdětínem. Oba celky minulou sezónu hráli jinou skupinu, ale oba si vedli poměrně dobře a skončili v horních vrstvách tabulky. Vyrovnaný souboj byl nakonec šťastnější pro domácí, kterým stačila jedna branka k zisku všech tří bodů za výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režií domácích, ovšem bez šancí

Oba týmy nastoupily s odhodláním uspět v prvním zápase sezóny. První čtvrt hodina byla vyrovnaná, ale poté se ke slovu začali dostávat domácí. Prezentovali se pohyblivým a důrazným fotbalem, zatímco hostující Zdětín působil ospale, chyběl mu pohyb, nasazení a přesnost. I když byli domácí lepším mužstvem, veškeré jejich pokusy končily na dobře fungující obraně hostů. Po poločase byl tedy stav 0:0 a hráči divákům nenabídli ani nějakou výraznější šanci.

V druhé půli rozhodla nová domácí posila Kovanič

Matný výkon Zdětína donutil hostujícího trenéra Červeňáka k hned trojímu střídání. Na hřiště se dostal Baborák, Baďura a Flandera. Toto se ukázalo jako správné rozhodnutí a obraz hry se při nejmenším vyrovnal. Hostující si dokonce vytvořili územní převahu a vytvořili si pár nadějných situací, ale žádná z nich se nedala označit jako gólová. Klíčový okamžik zápasu se stal v 67. minutě, kdy hosté zahrávali rohový kop, který domácí odvrátili a sami se řítili do rychlého brejku. Otevřenou obranu Zdětína potrestal Kovanič, což je nová tvář v Ledeckém dresu. S vidinou vedení se domácí stáhli a veškerou iniciativu přenechali hostům. Teprve inkasovaná branka je probudila a začali předvádět hru, kterou si představovali. Vytvořili si dvě velké šance, ale dorážku Bambucha v době, kdy už byl brankář domácích překonaný, vykopl obránce a střelu Votruby zastavilo pouze břevno. Domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů a hosté naopak litovat toho, že je do hry dostala až inkasovaná branka.



Ohlasy k zápasu


SK Ledce
Pavel Majer - Ledce: Utkání mělo slušnou úroveň. Celkově si Ledce za první poločas zasloužily vítězství.

FK Zdětín
Aleš Fabián - Zdětín: Nutno podotknout , že po dnešním výkonu jsme si body nezasloužili. Teprve obdržený gól probudil naše hráče a ti začali předvádět hru , na kterou jsou naši fanoušci zvyklí. Bohužel to už bylo pozdě.



Sestavy


SK Ledce
M. Zachař [-] - J. Kaňka [-] , J. Dobruský [-] , L. Barančok [-] - T. Juhasz [-] , P. Blažek [-] - - A. Donát [-] (72. T. Svozil [-] ) , J. Valeš [-] , T. Konečný [-] (85. P. Šebek [-] ) , A. Kovanič [-] (88. O. Špička [-] ) , M. Kraus [-] (90. M. Mák [-] )

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - J. Těšínský [-] , T. Adášek [-] (70. M. Bambuch [-] ) , M. Husák [-] , J. Votruba [-] , J. Vaňousek [-] (46. R. Baďura [-] ) , M. Feri [-] (46. R. Flandera [-] ) , F. Červeňák [-] (58. L. Losík [-] ) , P. Honzátko [-] , T. Volejník [-] (46. L. Baborák [-] ) , J. Miškovský [-]

ŽK: 65. T. Juhasz , 70. M. Kraus - 25. M. Feri , 41. P. Honzátko , 70. J. Votruba .
Hráči zápasu: J. Dobruský .
Místo: Ledce. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kubín Josef - FIDRMUC Zdeněk (N), KOVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.