Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 13:30

16.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bahenní souboj skončil dělbou bodů


Branky


16. R. Lapáček , 49. T. Řepka , 60. P. Hojer , 70. R. Lapáček , 82. J. Abel - 5. T. Kodet , 12. V. Raška , 35. J. Ryska , 38. A. Lazali , 68. T. Kuník
3

Nejen v berounském okrese tento víkend přišlo na řadu odkládání mnoha fotbalových utkání. Některá hřiště totiž připomínala více bazén nežli hrací plochu vhodnou pro odehrání fotbalového mače. Ve Rpetech se do poslední chvíle čekalo na příjezd rozhodčího Pokorného, aby rozhodl, zda se utkání odehraje. Terén nebyl zrovna v nejlepším stavu, ale protože oba týmy zápas odehrát chtěli, usoudil rozhodčí, že se tak stane.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe domácí, kteří se hned během čtyř úvodních minut dostali do dvou gólových příležitostí, z nichž zejména ta Abelova volala po otevření skóre. Protože ale domácí křídlo nedokázalo brankáře hostí překonat, přišel trest. Hned z protiútoku se na přetřes dostala ona otřepaná fráze: Nedáš, dostaneš. V páté minutě totiž otevřel gólový účet hostí Tomáš Kodet.

 

Po dalších sedmi minutách béčko Žebráku zvyšovalo na 0:2 z pohledu domácích a skóre se měnilo opět o další 4 minuty později, kdy se za Rpety trefila posila na poslední chvíli, Radek Lapáček.

 

Sport, který místy připomínal spíše bahenní lázeň ve výběhu hrochů v nějaké Zoologické zahradě přinesl v dalších dvaceti minutách spoustu šancí na obou stranách, ale jak domácí, tak hostující střelci nedokázali své šance zužitkovat. Až ve 35. minutě se trefil Ryska a poslal tak rezervu Žebráka znovu do dvoubrankového vedení. O další tři minuty později už to vypadalo s domácími na ručník, protože na 1:4 upravil poločasový výsledek žebrácký Lazali (který mimochodem ještě na podzim trénoval ve Rpetech).

 

Po poločasové pauze nastoupil domácí celek očividně v pozměněném rozestavení, protože se na hrotu společně s Egrtem objevil také domácí Řepka. A jako správný kapitán zavelel k obratu čtyři minuty po změně stran. Na 2:4 snižoval ve 49. minutě přízemní dobře umístěnou střelou.

 

V utkání nebyla nouze i o kuriozní situace, například, když domácí brankář Janoušek, který o půli vystřídal Feňáka, vybíhal pro míč, který se ovšem nečekaně zasekl v kaluži vody. Jen s vypětím všech sil dokázal nakonec balon odvrátit před dotírajícím hráčem Žebráku.

 

Přesně po hodině hrací doby vykřesal naději na bodový zisk rpetský Abel, který tak odčinil zahozené tutovky a snížil na 3:4. Domácím radost vydržela osm minut, protože Kuník z města pod hrady Žebrák a Točník opět zařídil vedení hostů o dvě branky. Ale ani neměl být v nedělním sychravém počasí konec. Hned za dvě minuty poté opět zkušený Lapáček přiblížil domácí alespoň k bodu, když snižoval na 4:5 a domácím stále ještě zbývalo dvacet minut do konce zápasu.

 

Řada šancí, ale i nepřesností se střídala na obou stranách. Hosté měli několik šancí opět uniknout, jenže to by nesměli přestřelovat prázdnou branku. A když už se mezi tři tyče trefili, zakročil domácí golman Janoušek. Fantastický druhý poločas domácích oštemploval opět Jan Abel. Po Egrtově nastřeleném břevnu byl včas na správném místě a odražený míč uklidil chytře k tyči do branky.  

 

A protože už nikdo z týmů neměl sílu na to rozhodnout o výhře, i když šance stále přicházely, rozešly se týmy zřejmě zaslouženou remízou 5:5 (1:4).

 

Autor: Jaroslav Dolejší



Sestavy


Rpety
I. Feňák [-] - O. Kaprhál [-] , D. Kadeřábek [-] , T. Jirouch [-] , D. Srp [-] , F. Pintér [-] - J. Abel [-] , Z. Šlajer [-] , T. Řepka [-] , J. Egrt [-] , R. Lapáček [-]

TJ Spartak TOS Žebrák B
L. Slunéčko [-] - V. Raška [-] , T. Kuník [-] , T. Kodet [-] , A. Lazali [-] , N. Vojtík [-] , J. Jankovec [-] , U. Suček [-] , J. Filipp [-] , R. Koudela [-] , M. Fast [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: POKORNÝ Jiří - SCHÖN Michal (N), KUNC Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 SK Tlustice B 11 51:16 24
2 TJ Drozdov B 11 49:31 24
3 Union Cerhovice B 12 39:26 22
4 Libomyšl 11 52:38 16
5 SK Horymír Neumětely B 10 42:32 14
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Vladimír Košťálek 22
2 Michal Mantlík 14
3 Ladislav Jirouch 12
4 Josef Hnízdil 12
5 Jan Volráb 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 23 53,5% 1
2 Radek Hruška 19 39,6% 1
3 Vlastimil Blažek 13 46,4% 0
4 Venca Likeš 5 41,7% 0
5 Miroslav Liška 3 37,5% 0
Zobrazit celou tabulku