2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žerčice ve vyrovnaném zápase remízovali s nováčkem


Branky


26. R. Kulas , 67. P. Kredba - 70. J. Vogl , 86. L. Beneš
0

Na půdu Žerčic zavítal při nedělním odpoledni nováček soutěže - TJ Sokol Pěčice "B".Jednalo se o sousedské derby a návštěva tomu odpovídala. Sešlo se zde na III. třídu krásných 140 diváků. Zajímavostí také je, že náš expert pro 1. kolo tipoval remízu 2:2. Hráči ho poslechli a zmíněným výsledkem zápas opravdu skončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z prvního poločasu odcházeli spokojenější domácí

Hosté přijeli do Žerčic posíleni o několik hráčů z "A" týmů, který hrál svoje mistrovské utkání v sobotu. I proto určitě pomýšleli na plný bodový zisk. Opak byl ovšem pravdou. Po velkých šancích domácí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Jednou za hostujícím gólmanem Dlaskem zvonila tyč a jednou břevno. Dlask to měl ovšem dobře postavené a tak hosté tyto šance přežili bez úhony. To už se ovšem nedalo říct ve 27. minutě, kdy poslal domácí Žerčice do vedení Radek Kulas a domácí tak měli rázem o gól navíc. Do konce poločasu již vydržel těsný výsledek a tak šly Žerčice do kabin o trochu spokojenější než jejich soupeři.

Žerčice nejdříve navýšily vedení, ke konci ale selhaly

Před slušnou diváckou kulisou se domácí chtěli předvést a tak i v druhém poločase byli aktivní. Výsledkem jejich aktivity byl gól domácí útočníka Petra Kredby, který v necelé 70. minutě navýšil skóre na 2:0 pro domácí. Kdo v tu chvíli čekal, že je po zápase, mýlil se. Hosté nesložili zbraně a hned za tři minuty přišlo snížení stavu, když rozvlnil síť za gólmanem hostí Jan Vogl a hned to bylo pouze o gól. V závěru měli Pěčičtí velký tlak a ten nakonec vyvrcholil ve vyrovnávající branku, o kterou se postaral čtyři minuty před koncem obránce Lukáš Beneš. Hosté se tedy nevzdali a zdánlivě ztracený zápas dotáhli do remízového stavu. Domácí mohli jen litovat neproměněných příležitostí ze začátku zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Žerčice
Vladislav Balšánek - TJ Žerčice: Bylo to vyrovnané utkání, škoda vyrovnávajícího gólu těsně před koncem utkání. Potěšilo mě, že si na zápas našlo cestu mnoho lidí, na III. třídu je návštěva okolo 140 diváků krásná.




Sestavy


TJ Žerčice
J. Tlášek [-] - M. Adamec [-] - D. Hlaváč [-] , P. Kredba [-] (76. J. Kroutil [-] ) , P. Doležal [-] (65. M. Nastoupil [-] ) , M. Mulač [-] , O. Rýdl [-] (84. J. Kotrla [-] ) , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-] (89. M. Nastoupil [-] )

TJ Sokol Pěčice B
L. Dlask [-] - J. Kohout [-] , J. Kříž [-] , L. Beneš [-] - M. Heřmanský [-] , P. Košťál [-] , R. Čapek [-] (44. D. Košťál [-] ) , V. Andronov [-] - D. Moc [-] , J. Ramharter [-] (73. A. Kriška [-] ) , J. Vogl [-] (81. T. Dobra [-] )

ŽK: 36. M. Mulač - 52. M. Heřmanský , 57. J. Kříž .
Místo: Žerčice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Khol Martin - ŠEMBERA Jiří (N), HORÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.