2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nemyslovicích skončil zápas spravedlivou remízou


Branky


0

V neděli zavítala na hřiště Nemyslovic rezerva Horek nad Jizerou. Očekávalo se vyrovnané utkání a to se nakonec také splnilo. Po obratu Horek nakonec domácí zápas zachraňovali v poslední desetiminutovce a zrodila se tak remíza 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra přinesla vyrovnaný výsledek

Od začátku se hrálo velmi svižné utkání v dobrém tempu. Domácí si vytvářeli víc střeleckých příležitostí a tak nebylo překvapením, že právě oni se dostal do vedení. Postaral se o to po půl hodině hry domácí záložník Michal Štípek. Pro snahu domácích odnést si do kabin jednogólové vedení ovšem neměl pochopení hostující kapitán Jan Váňa. Tomu se podařilo minutu před poločasem vyrovnat a vstřelit tak klasický gól do šatny.

Remízu nakonec zachraňoval obránce

Hosté povzbuzeni brankou těsně před koncem první poloviny na svého soupeře vlétli i po poločasové pauze a netrvalo dlouho a radovali se z vedení 2:1. Hned čtyři minuty po pauze rozvlnil síť hostující záložník Patrik Mihál a Horkám se tedy během chvíle podařilo otočit nepříznivý výsledek. Po druhé inkasované brance se domácí probrali a opět začali být nebezpeční. To dokazuje i to, že celkem třikrát za hostujícím golmanem Šebestou zvonilo břevno. Vyrovnávající branky se domácí přece jen dočkali a to zásluhou obránce Jana Baboráka, který tedy upravil stav na konečných 2:2. V závěru měli ještě hosté pár dobrých šancí ke zvrácení výsledku na svou stranu, ovšem proti nim se zaskvěl domácí brankář Pavlík a nedovolil tak porážku svého týmu. Utkání tedy skončilo spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - FC Nemyslovice: Remízu z úvodního zápasu vnímáme jako ztrátu. Hráli jsme na domácím hřišti a také jsme měli smůlu v koncovce, když jsme hned 3x nastřelili břevno. Jsme ale spokojeni s hrou a s nasazením s jakým jsme zápas odehráli.




Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - P. Vonášek [-] , M. Šona [-] , P. Flodrman [-] (60. M. Baborák [-] ) , J. Baborák [-] - M. Machovec [-] (81. R. Mikulec [-] ) , M. Štípek [-] , T. Mikulec [-] (87. P. Šona [-] ) , P. Vonášek [-] - P. Matyska [-] , M. Živec [-] (46. P. Čáslava [-] )

FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - T. Sekera [-] , Š. Jandl [-] , P. Kadeřábek [-] , P. Záveský [-] , M. Jadrný [-] (83. M. Solčiansky [-] ) - P. Mihál [-] , P. Cimrman [-] , J. Čejka [-] (64. P. Veverka [-] ) - J. Jandl [-] (51. R. Poslt [-] ) , J. Váňa [-] -

ŽK: 38. P. Vonášek , 89. P. Čáslava - 27. J. Jandl , 55. P. Cimrman , 56. J. Čejka , 77. L. Bahník .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucek Martin - KŘAPKA Antonín (N), BABIC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.