4:1
(3:0)
47. F. Vanda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Vyškov si hladce poradil s Rohatcem


Branky


2. D. Toure , 21. M. Ress , 34. D. Toure , 67. D. Toure - 47. F. Vanda (p.)
3

Souboj sousedů v tabulce měl přinést vyrovnaný zápas. Nakonec si však vyškovští fotbalisté celkem v poklidu dokráčeli k vítězství..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do utkání

Domácí hráči vstoupili do utkání velmi aktivně, byli lepší na míči i v kombinaci. Hned ve 2´se prosadil hlavou po rohovém kopu Toure Djibril Fandje. Velkou měrou se na dobré hře Vyškova podíleli hráči A týmu, přes které chodila většina útočných akcí. 

Po další standartní situaci vstřelil další branku Michal Ress v 21. minutě. A když se podruhé v zápase trefil po individuální akci v 34. minutě Toure Djibril Fandje, šlo se do kabin za stavu 3:0.

Jiskra naděje v úvodu druhé půle pro Rohatec

Ideálně začal 2. poločas pro hosty. V 47´přesně mířil z pokutového kopu Filip Vanda a snížil na rozdíl dvou branek. Obraz hry se ale až na pár momentů příliš nezměnil. Domácí dál zůstavali lepším týmem. V 67. minutě navíc svůj dobrý výkon korunoval Toure Djibril Fandje, když vstítil svou 3. branku a završil tak hattrick. Hosté zahrozili ještě dobře zahraným přímým kopem, ale skóre se nepohnulo. 

Domácí Vyškov tak po velmi dobrém a kvalitním výkonu zaslouženě zvítězil 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov B
Trenér J. Liška: Byl to od nás velmi bojovný a týmový výkon. Klukům chci poděkovat, odvedli velmi dobrý výkon. A také je potřeba poděkovat hráčům A týmu kteří dnes za nás hráli. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


MFK Vyškov B
A. Kvapil [-] - T. Cabadaj [-] , D. Toure [-] (86. O. Zajíček [-] ) , T. Alassane [-] (86. F. Tesáček [-] ) , J. Mach [-] (81. M. Rusiňák [-] ) , D. Jambor [-] , M. Lička [-] (86. V. Vráblík [-] ) , T. Kučera [-] (81. O. Petroušek [-] ) , G. Mafwenta [-] , M. Ress [-] , J. Oulehla [-]

TJ Slavoj Rohatec
M. Domanský [-] - J. Tomšej [-] , I. petrák [-] , F. Vanda [-] , M. Herzán [-] (46. P. Pekařík [-] ) , M. Konečný [-] , F. Konečný [-] (46. D. Mlynařík [-] ) , L. Křivák [-] , J. Justel [-] (81. J. Kmínek [-] ) , L. Holešinský [-] , T. Netík [-] (74. F. Lábadi [-] )

ŽK: 72. J. Mach - 57. J. Tomšej .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JEŽEK Michal - ŠVAŇHAL Martin, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích