J. Neliba 6. (p.)
J. Neliba 10.
O. Hála 38.
D. Hnízdil 43.
J. Dušek 50. (p.)
5:4
(4:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě Příbram v derby zdolaly po divoké přestřelce Bohutín


Branky


6. J. Neliba (p.) , 10. J. Neliba , 38. O. Hála , 43. D. Hnízdil , 50. J. Dušek (p.) - 3. L. Ric , 30. Z. Buch , 80. L. Plocha , 83. L. Ric
0

Derby mezi fotbalisty Kovohutí Příbram a Litavanu Bohutín nabídlo devět branek. O něco málo byli produktivnější hráči domácích, kteří o svém těsném vítězství rozhodli na přelomu poločasů. Hosté z Bohutína sice mocně finišovali, ale znovu vyšli bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Rice odpověděl dvakrát Jan Neliba

 

Utkání nabídlo od začátku oboustranně ofenzivní podívanou. Už se ve třetí minutě se poprvé v zápase prosadil hostující útočník Lukáš Ric, jenže Kovohutěmi to neotřáslo. O tři minuty později se trefil posedmé v sezoně z penalty obránce Jan Neliba, který své střelecké vlohy potvrdil o chvíli později dalším zásahem - 2:1. Bohutín ve zdecimované sestavě a bez potrestaného střelce Marka Binara se však nevzdal a na konci úvodní půlhodiny byl stav opět nerozhodný, když vyrovnával Zdeněk Buch. Základ domácí výhry se zrodil těsně před přestávkou. Ve 38. minutě Miroslava Dymáka v hostující svatyni potřetí překonal Ondřej Hála a krátce po něm potrestal chybující obranu protivníka záložník David Hnízdil - 4:2.

 

 

Ránu do vazu zasadila hostům druhá penalta

Technickým a kombinačně zdatnějším hráčům Litavanu Bohutín vůbec nevoněla tvrdá a důrazná hra domácích, kterým vyšel i nástup do druhého poločasu. Rozhodčí Petr Glogar nařídil proti hostům druhý pokutový kop, jehož exekuce se tentokrát ujal Jakub Dušek. Útočník příbramských Kovohutí osvědčil pevné nervy a v souboji s Dymákem byl úspěšný - 5:2. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale domácí se až příliš nechali ukolébat tříbrankovým vedením, což se jim málem vymstilo. Hosté se totiž v závěru vzchopili, a když se deset minut před závěrečným hvizdem sudího trefil Lukáš Plocha, vykřesal jim naději alespoň na bod. O tři minuty později svým druhým gólem v utkání zadělal na drama Lukáš Ric, jenže ani závěrečný nápor už hostům kýženou remízu nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
Domácí fanoušek:: Bylo to o nervy. Začátek nám nevyšel, a když jsme stav obrátili a vedli o tři branky, myslel jsem, že vyhrajeme vysokým rozdílem. Jenže chlapci hodně polevili a Bohutín vstal z mrtvých. V závěru moc nechybělo, aby nám vítězství sebral.

Litavan Bohutín
Vladimír Průša (člen výboru): Utkání se pro náš tým vyvíjelo po rychle vstřelené brance dobře. Bohužel hrubé chyby v obraně a tvrdá hra soupeře vývoj otočily v náš neprospěch. V druhé půli se náš tým zlepšil a moc k vyronání nechybělo.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] (77. T. Chalupný [-] ) - M. Kinčl [-] - O. Hála [-] , D. Hnízdil [-] , J. Dušek [-] - M. Hanáček [-] , T. Dušek [-] , M. Nováček [-]

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - L. Ric [-] , Z. Buch [-] , P. Blahovec [-] , M. Rampa [-] , L. Plocha [-] , T. Rákosník [-] , J. Bittner [-] , P. Smetanka [-] , V. Průša [-] , L. Kuneš [-] (80. J. Lauterbach [-] )

ŽK: 36. T. Dušek , 40. J. Dušek , 68. D. Hnízdil - 40. M. Rampa , 50. M. Dymák , 88. L. Plocha , 90. Z. Buch .
Hráči zápasu: J. Neliba , D. Hnízdil - L. Ric .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 96. Rozhodčí: Glogar Petr - HNÍZDIL Miloš (N), PRŮŠA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.