2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín vybojoval cenný bod, doma smazal dvoubrankové vedení Luhů


Branky


55. M. Gregor , 75. M. Gregor - 3. L. Beňo , 13. M. Broum
0

Sparta Luhy přijela do Nečína s touhou po vítězství a po prvním poločase k němu měla za dvoubrankového vedení dobře nakročeno, jenže Nečín po přestávce zabral a po vstřelení dvou gólů dosáhl po remíze 2:2 na cenný bod. Oba týmy nyní dělí v tabulce po vzájemném střetnutí jeden jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta Luhy předvedla ostrý vstup

Nečín zřejmě zůstala před výkopem zápasu duchem ještě v kabině, protože již ve třetí minutě poslal hostující Luhy do vedení útočník Lukáš Beňo. Ze dalších deset minut už vedli hosté o dvě branky, když na úvodní a brzký gól Lukáše Beňa navázal Martin Broum. Zdálo se, že Sparta Luhy má vývoj utkání po skvělém vstupu pod kontrolou, do přestávky už se ji ale třetí gól přidat nepodařilo a Nečín po prvním poločase odcházel do kabin s dvoubrankovým mankem.

Nečín se z nepříznivým začátkem popral skvěle

Ačkoliv Nečín po prvním poločase prohrával o dva góly, v tom druhém rozhodně nechtěl hrát druhé housle a ještě se pokusit poprat o výsledek, což se jeho hráčům nakonec povedlo, respektive jednomu z nich. Michal Gregor se deset minut po přestávce blýskl gólem, na který čtvrthodiny před koncem dokázal navázat a prakticky sám smazal dvoubrankový náskok Luhů. Nečín předvedl skvělý comeback a po závěrečném hvizdu se radoval po remíze 2:2 ze zisku cenného bodu.

 

Zatímco domácí fotbalisté oslavovali skvělý návrat do zápasu, Sparta Luhy smutnila, protože ztratila velice slibně rozehraný zápas a možná i podcenění soupeře ve druhém poločase ji nakonec o vítězství a tři body připravilo. Před zápasem od sebe oba týmy dělil jediný bod a po uplynutí devadesáti minut se na tom nic nezměnilo. Nečínu patří se ziskem jedenácti bodů sedmá příčka, zatímco Sparta Luhy zůstává s dvanácti body o jedno místo před ním. Sparta Luhy se mohla v případě vítězství dotáhnout na třetí Litavan Bohutín, který o víkendu dokonce doma prohrál vysoko 1:4, hosté ale jeho zaváhání nevyužili.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Luhy
Lukáš Beňo (útočník TJ Sparta Luhy): „Po vstřelení druhého gólu a neproměněné šanci na 3:0 přebrali domácí postupně hru. Vyklidili jsme střed pole a nedokázali přejít před dobře pozičně hrající obránce domácích. Nečín zaslouženě naši pasivitu potrestal a my jsme ztratili dobře rozehraný zápas proti zatím nejslabšímu soupeři, se kterým jsme hráli. Nezbývá než jít dál a vrhnout se na Bohutín. Jsem zvědavý na jejich herní projev bez Marka Binara, který byl potrestán osmizápasovým zákazem.“



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - A. Petřina [-] (78. A. Vybíral [-] ) , J. Gregor [-] , J. Koza [-] (70. J. Žaloudek [-] ) , D. Budínský [-] (60. M. Růžička [-] ) , J. Převor [-] , M. Gregor [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] , D. Hnida [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - D. Krůta [-] , J. Fejt [-] (29. M. Hadač [-] ) , T. Mazour [-] - V. Kout [-] , M. Broum [-] (77. R. Mařík [-] ) , M. Nehéz [-] , M. Hovorka [-] - M. Krůta [-] , J. Jun [-] , L. Beňo [-] (78. M. Čech [-] )

ŽK: 44. J. Gregor , 81. P. Hubička - 40. M. Nehéz .
Hráči zápasu: M. Gregor .
Místo: Sokol Nečín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stehlík Jan - VACEK Zdeněk (N), SPILKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.