0:1
(0:0)
52. P. Smetanka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín potvrdil skvělou formu, z Počepic veze všechny tři body


Branky


52. P. Smetanka (p.)
0

Fotbalisté Litavanu Bohutín zavítali v šestém kole příbramského okresního přeboru na hřiště Počepic, a přestože jim chtělo několik hráčů základní sestavy, spoluhráči a dorostenci je dokonale nahradili. Litavan tentokrát nezvítězil tak suverénně jako v minulém kole, ale každá výhra se počítá, i ta nejtěsnější 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní část zápasu nabídla šance na obou stranách

Bohutín čekal na malém hřišti a těžkém terénu náročný zápas. Podmínky nebyly pro kombinační fotbal Litavanu příliš vhodné a úvod zápasu nabízel boj o střed hřiště. Zhruba po půlhodině hry si hosté vytvořili územní převahu a zahodili dvě obrovské šance. Zatímco domácí hrozili ze standardních situací, Litavan se pokoušel kombinovat.

 

Počepice zahrozily poprvé po rohovém kopu, když se jeden z domácích fotbalistů dostal do zakončení hlavou, na brankáře Miroslava Dymáka ale vyzrát nedokázal. Vzápětí domácí pálili přesně do horní rohu brány, ta ale postrádala razanci a Dymák byl opět připraven. Zbytek prvního poločasu už gól nenabídl a oba týmy odcházely do kabin za stavu 0:0.

O osudu zápasu rozhodl po přestávce pokutový kop

Ve druhém poločase se hrál atraktivní fotbal nahoru dolů. Domácí po rychlém protiútoku mohli jít do vedení, jenže jejich střela skončila na břevnu. Přibližně deset minut po přestávce udeřil Litavan Bohutín, když vybojoval po faulu v pokutovém území penaltu, kterou proměnil Patrik Smetánka krásnou střelou do horního rohu.

 

Úvodní gól zápasu vnesl do řad hostujících fotbalistů potřebný klid, což Počepicím paradoxně pomohlo, protože se po inkasované brance začali čím dál více tlačit směrem kupředu. Obrana Litavanu Bohutín ale byla skvěle organizována a soupeře do žádné velké brankové příležitosti nepustil.



Ohlasy k zápasu



Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář Litavanu Bohutín): „Domácí brankář sice v závěru Počepice dvakrát podržel, ale zásluhou jednobrankového vedení se nám na těžkém terénu podařilo zvítězit. Přestože jsme soupeři neodskočili a nevytvořili si větší gólový náskok, tři body jsme uhájili.“



Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] , J. Hájek [-] , T. Bambas [-] (46. R. Chyle [-] ) , J. Zdeněk [-] , Z. Slanina [-] , V. Skalický [-] , M. Pejša [-] , J. Mrázek [-] , P. Lacina [-] (46. J. Dofek [-] )

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - L. Kuneš [-] (55. J. Gregor [-] ) , R. Bartoš [-] , P. Smetanka [-] , L. Ric [-] , T. Rákosník [-] (68. V. Polák [-] ) , V. Průša [-] , J. Bittner [-] , O. Vacek [-] (86. J. Lauterbach [-] ) , M. Novák [-] , P. Mak [-]

ŽK: 52. V. Skalický .
Hráči zápasu: M. Dymák , P. Smetanka .
Místo: Sokol Počepice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doubrava Jakub - SLEPIČKA Milan, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.