1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žádovice se staly prvním týmem, který dokázal Lužice obrat o všechny 3 body


Branky


1
Během jedné neděle padlo v pěti utkáních až 23 branek, ale jen jedna v utkání Žádovice - Lužice, o kterou se postaral v druhém poločase domácí Šmahaj. Žádovice se tak staly prvním soupeřem, který dokázal Lužice porazit a dostávají se na 2. příčku v tabulce. V dalším kole uvidíme derby prvního s druhým, ale i třetího se čtvrtým a uvidíme, jestli NESYT Hodonín dokáže Lužice také porazit a jestli se Žádovice zase o 3 body přiblíží prvnímu Vracovu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vedli skvěle, drželi míč, ale nedařilo se jim vstřelit gól; do kabin se šlo za stavu 0:0

První poločas byli domácí silní, Lužice se moc nedostávali k míči, ani do šancí a Žádovice tak kontrolovaly hru. Ve 40 minutě přišla obrovská příležitost domácích, ale míč spadl pouze na břevno a skočil před brankovou čáru a gólman hostí si s tím už dokázal poradit. Do poločasu tak nikdo nezměnil skóre zápasu, a proto jdeme do kabin za stavu 0:0.

Žádovice zabraly a na domácím hřišti obrali Lužice o všechny 3 body po krásném lobnutí gólmana!

Druhý poločas už byl napínavější. Lužice měly 4 vyložené šance, ale gólman domácí neskutečně držel a stal se tak jednoznačně mužem zápasu. Hra byla vyrovnanější, Lužice byly na balónu víc než v prvním poločase a domácí byli nejistí. Pak ale v 60. minutě přišel nákop od gólmana Žádovic, který našel hlavu nejvyššího hráče Martina Valenty a ten prodloužil za sebe, kde byl rozběhnutý Šmahaj a ten zkušeně přeloboval gólmana a dává tak jediný gól utkání. Od vstřelení gólu se začalo hrát nahoru dolu, hosté se dostávali do šancí a domácí byli méně na půli hostů, míče jen nakopávali za obranu, ale žádná další gólovka už nepřišla, a tak utkání končí za stavu 1:0 pro domácí. V příštím kole se odehrají 2 velmi zajímavá utkání mezi Žádovicema a Vracovem, které se hraje v pátek a mezi Lužicema a NESYTEM Hodonín, což je bitva o 3. příčku v tabulce. Máme se na co těšit.



Ohlasy k zápasu


Žádovice
Lukáš Stanovský: Do vstřelení gólu jsme byli lepší, víc jsme drželi balón. Ve 40. minutě jsme dokonce měli blízko ke gólu. Od vstřelení gólu jsme začali hrát katastrofálně, nepodrželi jsme míč, nakopávali jsme a míče se vracely hned zpátky. Nejlepším hráčem utkání je jednoznačně náš gólman, vychytal Lužicím minimálně 4 čisté šance. Ale jsme první, kdo tuto sezónu Lužice porazil a navíc jsme se přiblížili Vracovu, se kterým v pátek odehrajeme největší bitvu sezóny.




Sestavy


Žádovice
L. Maňák [-] - D. Šmahaj [-] , L. Valenta [-] , M. Kuběna [-] , A. Smolák [-] , B. Ryba [-] , L. Tiefenbacher [-] , M. Vaverka [-] , J. Bělohoubek [-] , T. Hofírek [-] , M. Valenta [-]


Počet diváků: 107. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - JAHODA Jiří, ROTTER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích