2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

13.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlkoš B si bez posil z A týmu neškrtl


Branky


0

I přes vysoké držení míče vlkošského týmu se Lužice dostaly k míči a dokázaly vstřelit dva góly, které Vlkoš vstřelit nedokázal. Bez posil z A týmu to bylo těžké, ale i přes to se vlci dokázali dostat do zakončení, které ale bohužel nebyly přesné a tak se Vlkoš rozloučil se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasové přestávky rozhodčí skoro neměli co dělat

První poločas utkání Lužice - Vlkoš B byl takový neslaný, nemastný. Hosté drželi míč spíše vzadu a když se šlo do útoku, hodně rychle se to zase vracelo zpět, protože hostům moc nevycházely kombinace, tak si hodně zahrála spíše defenziva hostujícího týmu. Lužice dobře bránily a nepouštěly Vlkoš na svoji polovinu. Poločas skončil 0:0 i přes pár šancí, které týmy měly, ale většina z nich skončila v záchranné síti za bránou nebo nešla vůbec mezi 3 tyče.

z neslaného a nemastného prvního poločasu se přešlo na otevřený zbytek zápasu a Vlkoš se tak dostával více do tutovek

Hned ze začátku druhého poločasu měli hosté jasný cíl - dostávat se více na polovinu domácích a více střílet a dostávat se do šancí. Což se jim dost vedlo, když otevřeli svoji hru, ale díky tomu dali taky bohužel šanci Lužicím, které toho využily a hned v 56. minutě se chopily utkání, když z pravé strany přiletěl centr na zadní tyč a tam už Tomáš Němec překonal brankáře hostí a posílá svůj tým do vedení. Zatímco užice už v zápase skórovaly, Vlkoši se to vůbec nedařilo a většina jejich střel letěla mimo tři tyče či do rukavic gólmanovi Lužic. V 80. minutě tak přišla druhá branka domácích, když se po chybě levého krajního obránce dostal k míči Tomáš Poláček a ze dvou metrů už neměl problém gólmana hostů přehodit. V závěru utkání ještě domácí kopali penaltu, kterou ale krásně vychytal brankář hostů, který skočil do správné strany a zamezil tak třetímu gólu do své sítě. Domácí si tak odnášejí dvougólový náskok a tři body z celého utkání. 



Sestavy


Lužice
L. Fojtů [-] - J. Válek [-] , J. Mokroš [-] , R. Vričan [-] , T. Poláček [-] , T. Němec [-] , T. Hasík [-] , R. Zálešák [-] , D. Gecaj [-] , E. Kuchynka [-] , Z. Šebestík [-]

Vlkoš B
D. Klajba [-] - P. Vašíček [-] , R. Krýsa [-] , J. Kouřil [-] , D. Kaiser [-] , A. Špaček [-] , J. Budík [-] , J. Krist [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , O. Otrusina [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAHODA Zdeněk - ČÍHAL Roman (N), POLÁŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.