1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 17:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín si výhrou nad Roudnicí dělá chutě na 4.místo v tabulce


Branky


7

Souboj mezi čtvrtým a pátým týmem tabulky o vyšší příčky byl těsný, rozhodovat musely až samotné penalty. Tam štěstí stálo na straně Miletína. Zápas se odehrál na umělém povrchu v Kobylicích, nedaleko domácí Roudnice. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď hostů.

Roudnice šla od začátku zápasu do hry s tím, že chce napadat soupeře vysoko v poli. To se domácím dařilo, několikrát nebezpečně zahrozili, akce ale selhala buď nepřesností v zakončení nebo byla proti branková konstrukce. První gól přišel v 29. minutě po prohraném souboji v rohu u Roudnické branky, rychlým protiútokem a průnikovou nahrávkou se domácí dostali až k miletínské brance, kde Vítek Marek nekompromisním zakončením poslal domácí do vytouženého vedení. Miletín dokázal rychle odpovědět a pět minut po gólu Roudnice se prosadil nabíhající a osamocený Jan Hátle, který dostal na nohu parádní centr od Ondřeje Machačky. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

 

Richter podržel Miletín

Druhý poločas začal i s čerstvými silami na straně Roudnice. Domácí se opět snažili vyvíjet tlak, hrát vysoko v poli a ohrožovat tak pokutové území Miletína. Šance se tak naskytly, vše ale pokryl vynikají brankář hostů Miroslav Richter. Celý poločas se ale potýkal s menší produktivitou a ani jednomu z týmu se tak nepodařilo vsítit potřebnou branku. O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

 

2 body pro Miletín

Penalty dopadly lépe pro hráče Miletína, kteří až na jedno zaváhání zvládli proměnit každý pokus. Hosté si tak odvezly z azylu z Kobylic dva body.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "V tomto zápase jsme byli lepším týmem. Hraje se však na branky a ty nám tam nepadali. V penaltách byli šťastnější hosté."

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí zápasu: "Do utkání lépe vstoupili domácí a šli zaslouženě do vedení. Postupem času se hra vyrovnala a srovnal se i stav utkání. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry, ale skóre se už do konce nezměnilo. O zisku druhého bodu pro nás rozhodli penalty. Všem hráčům dík za přístup k prvnímu jarnímu zápasu."



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - J. Černý [-] , M. Novotný [-] , M. Zima [-] , V. Vladeka [-] (46. F. Rejl [-] ) , Š. Veselý [-] , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] (75. L. Sciskala [-] ) , J. Tomeš [-] (46. T. Hladík [-] ) , D. Koutník [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - M. Bělina [-] , Z. Minich [-] , J. Hátle [-] , Š. Kulina [-] (81. M. Kučera [-] ) , D. Sás [-] (90. M. Krátký [-] ) , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , P. Jukl [-] , T. Lámr [-] , M. Sláma [-] (46. L. Andrle [-] )

ŽK: 77. L. Sciskala , 90. Š. Veselý - 34. M. Bělina , 77. Z. Minich . ČK: 86. Z. Minich .
Hráči zápasu: Š. Veselý - M. Richter .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KURIC Jan - PETRŮ Josef, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Favorit domácí získá tři body

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra domácích

Domácí nezaváhají a vyšším gólovým rozdílem zvítězí.

Tip: výhra domácích