2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec zastavil gólovou mašinu z Trutnova


Branky


7

Podkrkonošský Trutnov zavítal na půdu hradeckého týmu. Přes všechny síly ale nakonec tři body zůstaly v Hradci. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól nakopne

Zápas začal nesmírnou snahou obou celků. Vedení se však ale ujal domácí celek, a to ve 14. minutě zásluho novohradeckého kanonýra Martina Šmída. Oba celky si poté vytvořily spoustu šancí ke zakončení a ohrožen tří tyčí. Žádný z pokusů ale neskončil v síti a do kabin se tak šlo za vedení domácích o jeden gól. 

 

Šmíd zajistil výhru

Druhý poločas byla stejná pohádka. Spousta nevyužitých a zahozených šancí. Jedna se ale povedla, konkrétně domácímu celku, a to v 60. minutě, kdy přišla přihrávka do velkého vápna a z první se opět prosadil Martin Šmíd. Zápas se za tohoto stavu dovlekl až do konce a Trutnov tak odjel z Hradce bez bodů.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "V úvodu utkání jsme si vypracovali tlak, který vyústil vedoucí brankou. Z velkého množství šanci jsme, ale určitě měli vytěžit více. I přes zjevnou herní převahu, to dnes v koncovce nebylo z naši strany úplně ideální. Chválím tým za dnešní výkon, ze kterého bych vypíchl T. Matějku."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, trenér: "Prvních 30 minut jsme se snažili srovnat s terénem i množstvím změn v sestavě. Soupeř nás na půl hodiny prakticky zamknul na naší polovině a my jsme mu to zbrklou rozehrávkou značně usnadnili. Do zbytku poločasu se hra vyrovnala, ale do větších šancí jsme se nedostali. Po změně stran už to nebyl tak pohledný fotbal, my jsme se trápili v rozehrávce, kde nám chyběla kvalita a bez výraznějšího ohrožení soupeřovi branky jsme se vystavili do role sparing partnera."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. Bičiště [-] , M. Šmíd [-] , P. Novák [-] (61. J. Kolínek [-] ) , D. Hozák [-] (61. F. Mrštík [-] ) , T. Matějka [-] , M. Černý [-] , J. Karel [-] (82. T. Mihulka [-] ) , L. Kruml [-] (76. B. Andrýs [-] ) , J. Ležík [-] , J. Vydarený [-]

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - T. Groer [-] , P. Makovský [-] , P. Křížek [-] , O. Metlický [-] - M. Kamitz [-] , P. Doubic [-] , M. Kalhous [-] (73. V. Dvořák [-] ) - Š. Landa [-] , D. Hrnčíř [-] - T. Petr [-]

ŽK: 60. P. Křížek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, JEŽEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: remíza

Jarní zlepšení rezervy Trutnova je značné a z Nového HK si odveze minimálně bod.

Tip: výhra domácích