3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice zdolala Miletín a šlape na paty Bělohradu


Branky


14. J. Kypr , 56. M. Miler , 80. J. Míka
7

Další velmi zajímavé utkání přinesl souboj Železnice s Miletínem. Dva velmi silné celky, které obsazují přední příčky tabulky zabojovaly na půdě Železnice. Navíc utkání sledovalo 302 diváků, což jen potvrzuje velikost utkání. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kypr zajistil vedení

Úvod utkání se nekonal zrovna formou nejpohlednějšího fotbalu. Podmínky navíc ztěžoval silný vítr. Nehledě na kvalitu využitých šancí však fotbal měl velmi vysoké tempo. Ve 14. minutě přišel první gól domácích, kdy na levé straně vybojoval míč Jan Kypr, sám prošel do vápna a z úhlu prostřelil miletínskou jedničku. O asi čtyři minuty později se do velkého vápna prokličkoval Šťastný a předložil gólovou příležitost Milerovi, ten však ztroskotal na miletínském brankáři Richterovi, který kombinaci přečetl. Zhruba v polovině poločasu přišla dobrá kombinační akce mezi Míkou a Klouzou, zakončení však selhalo a míč do branky nezamířil. Ke konci poločasu měli hosté volný přímý kop, kterého se ujal Ondřej Machačka. Jeho pokus však letěl nad břevnem domácí branky. 

 

Míka pojistil

Začátek druhé půle tohoto klání byl více ve prospěch domácích, kteří byli více aktivnější na míči. V 56. minutě přihrál Šťastný Míkovi, který vyslal bombu na bránu asi z dvaceti metrů. Brankář Richter ji vyrazil, ale dorážku si počkal Michal Miler a zakončil mezi tři tyče. V 62. minutě velmi slibnou akcí zaútočili hosté, Bartoníček nahrál před bránu Andrlemu, který z první těsně minul branku. Domácí si výhru pojistili zásluhou Jana Míky, který z rohového kopu zatočil míč přímo do branky a překvapil tak asi všechny obránce včetně brankáře Richtera. Železnice tak zvítězila a stáhla náskok druhého Bělohradu na pouhý bod. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Okresní derby táhlo, přišly tři stovky fandů, kteří viděli podle očekávání bojovné neúprosné střetnutí, čemuž odpovídal i počet žlutých karet. Na naší straně však stála vyšší úroveň kombinace a hlavně rychlostní vybavenost, tyto dva faktory podle mne rozhodly, soupeře jsme do větších ofenzívních hrátek pustili až v závěru. Líbily se mi některé pasáže s vysokým napadáním, tento způsob hry však určitě nelze aplikovat bez přestávek. Mužstvo za kohezi a přístup musím pochválit, nadchli mne svým přístupem naši "etiopští maratónci", jména si nechám na týdenní hodnocení do kabiny, kluci je však určitě tuší. Nebýt "vichru z hor", byla by to ideální fotbalová neděle. Výhru se nebojím označit za zaslouženou, nenacházím nikoho, kdo by se pohyboval pod týmovým výkonnostním standardem zápasu, ale jedno jméno si dovolím vyzdvihnout - Honza Kypr. Jedeme dále - spokojenost železnických příznivců, náš cíl."

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Po třech vítězných zápasech přišlo výkonnostní a výsledkové zklamání. Nezbývá než domácím pogratulovat a připravit se na další těžký zápas který nás čeká na domácím trávníku kde přivítáme v derby Lázně Bělohrad."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - A. Starý [-] , F. Burgert [-] , T. Odvárko [-] - J. Míka [-] , L. Haken [-] , J. Šťastný [-] (80. Š. Kracík [-] ) , D. Barták [-] , R. Klouza [-] (86. P. Saal [-] ) - J. Kypr [-] , M. Miler [-] (70. M. Beránek [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - D. Sás [-] (46. J. Hátle [-] ) , L. Andrle [-] (76. M. Kučera [-] ) , M. Bělina [-] (46. F. Vondrouš [-] ) , Š. Kulina [-] (84. M. Sláma [-] ) , J. Němeček [-] , Z. Minich [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , L. Kňourek [-] , T. Lámr [-]

ŽK: 68. J. Šťastný , 71. A. Starý , 84. D. Barták , 86. M. Beránek - 55. Z. Minich , 67. M. Bartoníček , 86. T. Lámr .
Počet diváků: 296. Rozhodčí: Švec Martin - KOŘÍNEK Lukáš, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra domácích

Ve velmi vyrovnaném utkání budou šťastnější domácí.