Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad zdolal Miletín v derby


Branky


7

Miletín přivítal sousední Lázně Bělohrad. Bělohrad chtěl proti silnému Miletínu uhrát plné tři body, a ještě vytvářet tlak na první místo.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletín dokázal obrátit

Od první minuty byli aktivnější hosté a odměnou byl rychlý gól Tomáše Nezbedy, který zblízka zužitkoval krásný centr Marka Wagenknechta. Po vedoucí brance se do utkání začali dostávat i domácí a hru vyrovnal ve 26. minutě Filip Vondrouš. Ondřej Machačka skvělým centrem ze standartní situace našel hlavu právě Vondrouše, který protlačil míč za brankovou čáru. Uklidňující gól mohl přidat opět Tomáš Nezbeda, který po skvělé průnikovce od Lukáše Poura postupoval sám na domácího brankáře, ten ale jeho hokejový blafák vystihl. Vyrovnávací gól povzbudil domácí a začali více tlačit v předbrankovém prostoru. Ve 39. minutě si našel odražený balón za velkým vápnem Zdeněk Minich, který z první levačkou vymetl šibenici branky Miroslava Dobřichovského a poslal domácí do vedení. Miletín tak skvěle otočils stav. Už se myslelo, že za tohoto stavu se půjde i do šaten. Nicméně proti tomu byl Jiří Odvárko. Po faulu na Jiřího Wagenknechta se ke standartní situaci postavil Jakub Loner a jeho centr do vápna dostal do branky právě Odvárko. Šatny se tak navštěvovaly za nerozhodného stavu 2:2.

 

Dva pokutové kopy

Hned na úvod druhého poločasu musel ze zdravotních důvodů odstoupit domácí kapitán Ondra Machačka. i díky této skutečnosti měli hosté více ze hry. Toho využil hned po osmi minutách Marek Wagenknecht, který z velkého vápna obstřelil gólmana a zařídil vedení. Minutu na to se do vápna probíjel Jakub Loner a byl zastaven zákrokem proti pravidlům. Byla nařízena penalta.  K té se postavil Jiří Wagenknecht a s přehledem zvýšil vedení hostů.

Po této brance byl ošetřován další hráč, a to brankář Bělohradu Miroslav Dobřichovský. V brance ho tak nahradil Lukáš Nezbeda.  Domácím se nedařilo dostávat se do velkého vápna soupeře, a tak bylo utkání stále v režii Lázní. V 70. minutě přišel další pokutový kop pro hosty, který s přehledem proměnil opět Jiří Wagenknecht. Po velmi napínavém utkání si tři body odváží hosté.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Utkání začalo lepe pro soupeře který šel už v 6.min. do vedení. Nás tato branka nesložila a naopak nakopla. Hrál se fotbal nahorudolu s šancemi na obou stranách. Výsledek jsme otočili, ale těsně před půlí hosté vyrovnali. První poločas jsme předvedli nejlepší výkon za celé jaro. O přestávce však přišel velký problém. Zranění vyřadilo Machačku a než se naše provizorní obrana rozkokala dvakrát jsme inkasovali a bylo po zápase."

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned jsme se ujali vedení. V zápětí jsme šli sami na golmana, bohužel jsme neuspěli. Domácí se postupně dostávali do zápasu. My jsme naopak hodně kazili a naše hra byla neurovnaná. Miletín výsledek otočil, ale v závěru poločasu se nám podařilo vyrovnat. O přestávce jsme se uklidnili a do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře. Během deseti minut jsme dali dvě branky. Utkání jsme pak už kontrolovali a přidali ještě jeden gól. Z derby tak odvážíme 3 body."



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - J. Hátle [-] , F. Vondrouš [-] (76. J. Tomášek [-] ) , D. Sás [-] , M. Bělina [-] , Š. Kulina [-] , J. Němeček [-] (14. L. Andrle [-] ) , Z. Minich [-] , O. Machačka [-] (47. M. Kučera [-] ) , M. Bartoníček [-] , L. Kňourek [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] (61. L. Nezbeda [-] ) - L. Pour [-] (71. D. Kulhánek [-] ) , T. Nezbeda [-] (76. P. Horáček [-] ) , M. Kiec [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Wagenknecht [-] , J. Hrnčíř [-] (76. M. Rychecký [-] ) , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-] , J. Kracík [-]

ŽK: 75. L. Kňourek , 86. D. Sás , 89. Z. Minich - 65. M. Kiec , 68. J. Hrnčíř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Orálek Kamil - BOČEK Michal, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: výhra hostů

Bělohrad v zápase nezaváhá a bude se snažit si udržet druhé místo.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích