2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov přehrál Nový Hradec


Branky


8

Fotbalisté Nového Hradce měli dalekou cestu do Broumova, kde s domácím celkem sehráli utkání. Oba celky se nachází v polovině tabulky, a tak jsme mohli očekávat spíše vyrovnanější utkání.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho snahy, branky žádné

Hojná návštěvnost se přišla podívat na tento duel. Bohužel v prvním poločase toho moc vidět nebylo. Branka nepadla žádná. Mohli jsme vidět silné souboje o míč na obou stranách. Hodně se hrálo přes nakopávané míče na hrotové útočníky nebo jiné centry do vápna. To je ale vše, co nám první půle nabídla.

 

Kotyza, muž zápasu

Druhý poločas začal v úplně stejném stylu, nicméně začaly se projevovat chyby v obraně u obou celků. Jedna z nich přišla v 62. minutě, kdy si na centr do vápna naběhl domácí kapitán Jan Kotyza, míč zpracoval dřív než brankář a dorazil do branky. Radovat se tak mohli domácí úvodní brankou. Hosté se do konce zápasu snažili urputně o vyrovnání, ale jako kdyby pro ně bylo pokutové území prokleté. Žádnou šanci nedokázali protlačit za brankovou čáru. Finální fáze tak byla největším kamenem úrazu. Osudová rána přišla v 87. minutě, kdy si brankáře obehrál opět domácí kapitán Kotyza a přidal vítěznou branku. Po dominanci hostů v poli berou tři body domácí.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "Těžké utkání jsme zvládli. Střelecky se prosadil 2x "Kozel" ,který si to za poctivost a snahu v předešlých utkáních zasloužil. Důležité body, pochvala za poctivý výkon pro celý tým. Musím podotknout , že hosté nás v poli přehrávali."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "I přes velké personální problémy jsem rád, že hráči širšího kádru prokázali svoji kvalitu a to bez ohledu na výsledek utkání. V obou poločasech jsme byli dominantnější a vypracovali si gólové příležitosti, bohužel bez efektu. Nejvíce mě trápí finální fáze, která je hodně nepřesná a pramení z toho zbytečné bodové ztráty. Dnes jsme dostali lekci z produktivity, když náš gólman za celé utkání neměl jediný zákrok a dvakrát lovil míč ze své sítě. Pevně věřím, že v závěrečných kolech opět probudíme střelce!"



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - P. Bureš [-] (56. M. Gago [-] ) , J. Michálek [-] , D. Svoboda [-] (87. J. Deňo [-] ) , J. Šimon [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , D. Lehotský [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Bouška [-] , M. Černý [-] , P. Hodač [-] (77. B. Andrýs [-] ) , M. Šmíd [-] , F. Mrštík [-] (70. J. Lorenc [-] ) , J. Vydarený [-] , F. Linder [-] , J. Kolínek [-] , J. Bičiště [-] , J. Karel [-]

ŽK: 65. M. Černý .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KURIC Jan - ŽEROVNICKÝ David, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra hostů

Nový Hradec naváže na skvělé výkony z předchozích zápasů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza