1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o udržení se nedaří, Sobotka podlehla Novému Hradci


Branky


5

Nový Hradec přijel odehrát 30. kolo do Sobotky. Domácí šli do zápasu s jasným a nutným cílem, a to ziskem tří bodů, které jsou v jejich aktuální situaci naprosto zásadní.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ne a ne tam padnout

První poločas začal chybami obou týmů. Nedařila se moc kombinační hra ani ohrožení branky. Proto první branka přišla až ke konci poločasu, a to ve 40. minutě, kdy přišel z pravé strany od autové čáry centr do vápna. Tento centr však nezasáhl žádný ze stoperů, a tak se míč dostal až k Filipu Mrštíkovi, který hlavou dostal míč do branky soupeře. Hned necelé dvě minuty na něj navázal Jiří Lorenc, který byl úplně volný a doběhl pro nahrávku před brankáře dřív než obránci. Hostům se tak vyvedl konec poločasu a díky tomu odcházeli do kabin s veselejší náladou. 

 

Klečal zařídil snížení

Druhý poločas se opět táhl v duchu zahozených šancí. Na straně domácích se to ale jednou podařilo. Gól přišel v 75. minutě. Jakub Kocourek viděl ve vápně volného Tomáše Klečala a vyslal mu na míru přesnou přihrávku na kopačky. Klečal pak už jen z první zakončil do poloprázdné branky a snížil stav utkání. Víc nám ale zápas nenabídl, a tak se touhy Sobotky po třech bodech rozplynuly a obohacení body odjeli hosté. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "Dnes se nehrál příliš pěkný fotbal…první poločas jsme hráli spíše přátelské utkání bez nasazení…emocí…atd…a soupeř po dvou gólech zaslouženě vedl…v druhém poločase jsme utkání zdramatizovali a pokoušeli se vyrovnat, což se nám bohužel nepovedlo. Soupeři gratulujeme ke třem bodům."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "V dnešním zápasu jsme konečně ukončili sérii utkání, které jsme dobře rozehráli, ale nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Do 70 minuty panuje s výkonem mužstva spokojenost. Ke konci už nám výrazně docházela energie, když sedm hráčů absolvovalo v pátek zápas B mužstva plus RFP.O to více si vážím dnešního vítězství, které se ke konci nerodilo lehce. Teď už jen zregenerovat a s chuti do posledního zápasu sezóny."



Sestavy


SK Sobotka
J. Havlík [-] - S. Valdman [-] , J. Novák [-] , T. Klečal [-] , T. Pavlíček [-] , J. Vaníček [-] (60. Z. Přikryl [-] ) , P. Halbych [-] , J. Kocourek [-] , T. Baster [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - F. Linder [-] , F. Mrštík [-] , P. Hodač [-] , M. Bouška [-] , A. Karmin [-] , J. Kolínek [-] , B. Andrýs [-] , L. Kruml [-] (33. J. Lorenc [-] ) , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 85. O. Kolář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SMOLA Vojtěch - JIŘÍČEK Adam, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra hostů

Nový HK potřebuje už venku zabrat a sebrat plny počet bodů, nejen bod za remízu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů