3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí zlomilo smůlu a naplno bodovalo


Branky


3

Velichovky v oslabené sestavě zajížděly do dalekého Meziměstí. Domácím se na jaře zatím tolik nedaří a svoji smůlu chtěli prolomit proti Velichovkám, to se jim i díky dvěma brankám Pavla Smrčka povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meziměstí si šlo za vítězstvím od prvních minut

Duel dvou okresních, ale geograficky nejvzdálenějších týmů začali lépe domácí a v 6. minutě se ujali vedení po centru z pravé strany a přesné hlavičce Muchy. Domácí na těžkém měkkém terénu praktikovali jednoduchou hru na šikovné útočníky a kolem vápna a uvnitř Lokomotiva hodně přikládala pod kotel. 

 

Než se hosté probrali z prvního šoku, mohlo být ještě hůře, již překonaného Rejchrta na brankové čáře zastoupil Pácalt. Až po čtvrhodině hry se okleštěná sestava Velichovek dostala do hry a začala hrozit. Runkasovu pohotovou hlavičku s námahou brankář domácích Čížek vytěsnil na roh. Ve 23. minutě už se Runkas prosadil, když usměrnil do sítě centr Panenky.

 

Početná návštěva z obou táborů opět sledovala dobývání velichovské branky, centry které létaly do vápna a následné dorážky byly hodně nebezpečné, ale díky střelecké nemohoucnosti a poté i díky zaskakujícímu Rejchrtovi na postu brankáře domácí druhý gól v první půli nepřidali. Podruhé jim v tom zabránil i Pácalt, když znovu vykopával míč z brankové čáry.

Výhru Meziměstí potvrdil dvěma přesnými zásahy Smrček

Nástup do druhé půle vyšel domácím opět skvěle. Ve 48. minutě další centr do vápna propadl na zadní tyč, kde ho úplně volný Smrček dorazil do prázdné branky. Důrazní, hladoví domácí v cestě za potřebnými body už nepouštěli hosty tolik do hry, navíc už tak oslabený kádr hostí dostal po červené kartě pro Hanusíka další trhlinu.

 

Domácí své zasloužené vítězství pojistili v 69. minutě, kdy svůj sólový nájezd proměnil dobře hrající Smrček. 



Ohlasy k zápasu



TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Dnešní personální situace nevěstila už před zápasem vůbec nic dobrého. Uspět v Meziměstí jsme dnes mohli pouze v případě maximálního výkonu a nasazení všech hráčů. To se bohužel ani zdaleka nestalo. Oproti tomu domácí hráči k zápasu přistoupili úplně opačně a jejich vítězství je naprosto zasloužené. Výkon a přístup týmu je pro mě velikým zklamáním a pokud se hráči v tomto rapidně nezlepší, těžko budeme v budoucnu úspěšnější. Fanouškům děkuji za podporu.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Šolc [-] (67. J. Smrček [-] ) , A. Škola [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , M. Balín [-] (67. Z. Nývlt [-] ) , P. Smrček [-] (87. M. Ansorge [-] ) , P. Šnábl [-] , M. Bohatec [-] (29. J. Sedláček [-] ) , P. Gajdoš [-] (46. P. Bárta [-] )

TJ Velichovky
L. Rejchrt [-] - O. Runkas [-] , T. Hanusík [-] , M. Panenka [-] (83. J. Šubrt [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Novotný [-] , L. Emlar [-] , J. Filip [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , M. Karel [-]

ŽK: 61. J. Mucha , 67. J. Sedláček , 90. M. Ansorge - 48. T. Hanusík , 59. O. Runkas . ČK: 72. T. Hanusík .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: URBAN Vladimír - FILIP Miroslav, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: výhra domácích

Meziměstí nemá vstup do jara optimální, stejně jako my. Bude se chtít rozjet na Velichovkách, protože doma to prostě umějí.