Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drahlín drží neporazitelnost i v šestém kole


Branky


0

Domácí Drahlín drží stále první místo v ligové tabulce a tento fakt se nezměnil ani po tomto kole. Stále neporaženi, to si může Drahlín říci po vysokém vítězství nad rezervou Bohutína.  Domácí podali kvalitní týmový výkon, kterým svého soupeře předčili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená rozhodla.

Zápas šestého kola mezi domácím Drahlínem a rezervou Bohutína byl jasným utkáním hned od začátku zápasu. Domácí Drahlín převzal iniciativu hned od začátku zápasu. S míčem na kopačkách diktoval tempo utkání a snažil se vyrážet do rychlých akcí. Zápas se, ale nejspíše rozhodl hned na začátku v rozmezí dvanácté a třinácté minuty, kdy neudržel nervy na uzdě hráč jeden z nejlepších hráčů Bohutína Marek Binar a po dvou žlutých kartách musel odejít do sprch. Podle slov domácích hráčů byla první žlutá karta udělena neprávem. Tuto početní výhodu zužitkoval velmi rychle Ondřej Plecitý a v minutě osmnácté to bylo 1:0 pro domácí. 24 – 28 minuta byla dalším zlomovým bodem v utkání. Domácí Drahlín se rozjel a svému soupeři nasázel tři branky, když střelci byli Bartůněk, Ježek a Kasl.  Velkou chybu předvedl před poločasem v bráně domácích Cifrain a dovolil snížit stav utkání.  Poločasové skóre 4:1 bylo nelichotivé pro hosty, kteří se museli ve druhém poločase zlepšit. 

Domácí kontrolují hru a jdou za třemi body.

V poločase druhém domácí jen diktovali tempo zápasu a přidali ještě dvě pojišťující branky, kdy se po druhé v zápase trefil Bartůněk a poslední branku přidal kapitán Lebeda. Hosté z Bohutína oslabeni o jednoho hráče se na odpor nezmohli, a druhý poločas z jejich strany bylo spíše čekání na konec utkání. Dalším zasloužené vítězství pro domácí Drahlín, který v příštím kole zavítá na půdu Věšína. Rezerva Bohutína bude moci své zaváhání napravit v domácím utkání s Hvožďany.



Ohlasy k zápasu


Sokol Drahlín
Radek Lebeda (Drahlín - Kapitán): Odehráli jsme krásné utkání, kdy se nám dařila křídelní kombinace. Nutno také dodat, že vyloučení hráče hostí nám naši hru usnadnilo a hosté jsme tak přehrávali nejen po herní stránce, tak postupem času i po stránce fyzické.




Sestavy


Sokol Drahlín
J. Cifrain [-] - M. Dohnal [-] (65. F. Štefány [-] ) , M. Kasl [-] (54. P. Špindler [-] ) , D. Bartůněk [-] , R. Lebeda [-] , D. Srch [-] , J. Dobák [-] , F. Ježek [-] (71. K. Štefány [-] ) , M. Pachole [-] , J. Štefan [-] (84. M. Hejduk [-] ) , O. Plecitý [-]

Litavan Bohutín B
R. Petřík [-] - M. Binar [-] , J. Gregor [-] , V. Polák [-] (32. F. Hanus [-] ) , M. Novák [-] , L. Heřman [-] , V. Hudeček [-] (67. P. Smetanka [-] ) , O. Vacek [-] , V. Hudeček [-] , E. Rebljan [-] , J. Lauterbach [-] (46. M. Ernst [-] )

ŽK: 10. M. Dohnal , 39. R. Lebeda - 12. M. Binar . ČK: 13. M. Binar .
Hráči zápasu: R. Lebeda , D. Bartůněk .
Místo: TJ Sokol Drahlín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - BRYNDA Petr (N), ČÁP Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.