1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 15:30

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

,,DERBY,,


Branky


3

Ve 24. kole zajížděla Jiskra ,,B,, do nedalekých Boříkovic. Jiskra, která okupuje první příčky tabulky byla jasným favoritem a to také výsledkově potvrdila. Boříkovice se naopak topí na dvanáctém místě a výsledkově se jim moc nedaří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit nevstoupil herně dobře do utkání

Do prvního poločasu hosté moc dobře nevstoupili a dovolili domácím Boříkovicím si vytvořit několik šancí, které ale domácí nevyužili. Po několika závarech před brankou hostů, kde veškeré šance skončili na brankáři Opravilovi, nakonec první skórovali hráči Jiskry. Jmenovitě se o to postaral ve 24. minutě Pasker, který z kraje velkého vápna zamířil přesně k tyči. 0:1 Hra v prvním poločase byla vyrovnaná a i výsledek tomu nasvědčoval. Ve 40. minutě si domácí Borovička poradil s hostujícím stoperem a střelou k tyči nedal Opravilovi šanci. 1:1 Do konce prvního poločasu se už nic nestalo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Jiskra převzala tempo hry

V druhém poločase začali lépe domácí, když po velké jejich šanci musel hostující Matoulek vyhlavičkovat míč z brankové čáry. Poté, už ale úřadovali hosté. V 57. minutě dostal Pasker dlouhý balón od svého stopera a pohotově vstřelil svůj druhý gól v zápase. 1:2 Po pěti minutách v 62. minutě se tentýž hráč mohl radovat z hattriku. Když centrovaný míč Dzury našel právě zmiňovaný Pasker a hlavou vsítil třetí gól svého týmu. 1:3 Do konce se zápasu, už si spíše dohrávalo. Domácí Boříkovice neohrozili branku Opravila a ani Jiskra se už nikam netlačila.  A tak si favorit odvezl všechny body a dýchá na záda prvnímu Lichkovu.



Sestavy


Boříkovice
M. Priesol [-] - Z. Švéda [-] - J. Čermák [-] , T. Glaser [-] (65. L. Tomek [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Borovička [-] - E. Borovička [-] , P. Stránský [-] - V. Večeř [-] , D. Šebek [-] , K. Majzlík [-]

FC Jiskra 2008 B
M. Opravil [-] - J. Dzura [-] (71. V. Dvořáček [-] ) , J. Pasker [-] , R. Kaplan [-] (61. M. Ďuriš [-] ) , J. Ptáček [-] , J. Wawrzyczek [-] , M. Ježek [-] , F. Matoulek [-] (52. P. Zach [-] ) , R. Žabka [-] , K. Uhliř [-] , M. Ščambura [-] (8. M. Bednář [-] )

Počet diváků: 123. Rozhodčí: MITLENER Jakub - SLÁDEČEK Dominik, KOLÁŘ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Krejčí

Expert: Vojta Baláš
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů