Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra 2008 zaváhala u posledního celku tabulky


3

Ve 26. kole zajížděla rezerva Jiskry 2008 k posledním Rudolticím. Jestli si někdo myslel, že to bude jednoznačná bitva, tak se spletl. Jiskra bojující o čelo tabulky zaváhala a díky remíze ztratila dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek lépe pro hosty

Domácí byli od začátku aktivnějším týmem. Zásluhou jim bylo vedení 2:0. Ve 25. minutě si Hnanický natáhl míč na střed hřiště a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. 0:1 Ve 29. minutě vyhrál hlavičkový souboj hostující Pasker a odražený míč uklidil Wawryczek za záda domácího brankáře. 0:2 Poté ale hosté, jakoby přestali úplně hrát a Rudoltice se začaly dostávat do hry. Ve 35. minutě snížil na 1:2 Chlebníček. V prvním poločase se už nic nestalo.

Jiskra nepředvedla dobrý výkon

Začátek druhého poločasu přinesl hned všechny zbylé góly utkání. Ve 46. minutě vyrovnal domácí Urban na 2:2. Radost domácích netrvala však dlouho. Ve 48. minutě vrátil vedení na stranu Jiskry Hnanický. 2:3 Poslední slovo si ale vzaly domácí. V 56. minutě vyrovnal domácí Černohous na konečných 3:3. Rudoltice si tak vzaly cený skalp v podobě bodu s jasným favoritem.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008 B
Trenér Zach Pavel: Náš nejhorší výkon na jaře. Nepochopitelně jsme hráli to co jsme nechtěli. To je taky důvod proč nás to stálo body.



Sestavy


Rudoltice
F. Marek [-] (30. V. Říha [-] ) - J. Tejkl [-] (64. J. Jaroš [-] ) , D. Urban [-] , J. Chládek [-] , J. Kocanda [-] , R. Lichtenberk [-] (73. R. Pražák [-] ) , R. Chlebníček [-] , M. Černohous [-] (59. M. Minář [-] ) , J. Faltus [-] , R. Kopecký [-] , P. Kostka [-]

FC Jiskra 2008 B
M. Bednář [-] - J. Dzura [-] , F. Vágner [-] , J. Pasker [-] , P. Hnátnický [-] (80. L. Kos [-] ) , J. Hlava [-] (74. M. Ďuriš [-] ) , M. Ježek [-] (65. J. Ptáček [-] ) , J. Wawrzyczek [-] , R. Žabka [-] , K. Kromichal [-] , M. Ščambura [-] (55. F. Matoulek [-] )

ŽK: 10. R. Chlebníček - 23. K. Kromichal , 62. M. Ježek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Saňák Jan - MACHKA Jonáš, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Překvapením kola může být klopýtnutí rezervy Jiskry. Rudoltice urvali z posledních čtyřech zápasů 9 bodů, navíc Jiskře nehraje do karet to, že zápas jim téměř koliduje s jejich Áčkem, které hraje existenční zápas o udržení doma s Luží. Bé tým značně posilován ne jen hráči z lavičky Á týmu tak bude jistě velmi oslaben - viděl bych to na 1:1 ale možná i 2:1