2:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 18:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Višňová B zvítězila v dohrávce!


Branky


76. K. Valášek (p.) , 81. T. Koťatko - 9. M. Pavlů , 17. J. Lachman , 31. L. Beran , 34. L. Beran , 49. P. Labský (p.)
3

Rozjetá Višňová B se v dohrávce 18. kola utkala v Doubí s místním "B-týmem". Jejich první vzájemné střetnutí této sezóny skončilo lépe pro "béčko" Višňové. Doubí B si tedy chtělo tímto zápasem napravit reputaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Višňová si zajistila pohodlný náskok

Hostující Jiskru poslal už v 9. minutě do vedení Milan Pavlů. O osm minut později zvýšil na 2:0 Jaroslav Lachman. Višňová měla více ze hry a byla aktivnější. To se odrazilo na skóre, které na rozdíl tří branek upravil v 31. minutě Leoš Beran. Ten samý hráč přidal gól ještě v 34. minutě. Doubí v první půli nedokázalo na čtyři branky Višňové odpovědět a do šaten se šlo tedy za stavu 0:4 z pohledu hostí.

Dva pokutové kopy!

Višňová B si zajistila v první půli pohodlný náskok čtyř branek. To ji ale nestačilo! Nápor hostujícího týmu pokračoval. Z tlaku byla nakonec ve 49. minutě penalta proti Doubí B. K pokutovému kopu se postavil Petr Labský, který proměnil. Penalta se kopala také na druhé straně. Došlo k ní v 76. minutě a úspěšným exekutorem byl kapitán Karel Valášek. Bylo sníženo na 1:5. Druhou branku Doubí vstřelil v 81. minutě Tomáš Koťátko. Zápas skončil 2:5 z pohledu domácího Doubí B. Višňová si tedy odváží další cennou výhru.



Sestavy


Doubí B
M. Fiala [-] - K. Valášek [-] , S. Kosiewicz [-] , K. Kabát [-] , D. Vedral [-] - O. Herkner [-] , M. Jíra [-] (20. V. Brož [-] ) , T. Gruncl [-] (46. M. Hanuš [-] ) - L. Soukup [-] , R. Stříbrný [-] (46. V. Zradička [-] ) - T. Koťatko [-]

TJ Jiskra Višňová B
T. Szappanos [-] - M. Pikous [-] , M. Pavlů [-] , P. Švadlenka [-] , M. Plesar [-] (61. D. Kutílek [-] ) , J. Hloužek [-] (55. M. Hrouda [-] ) , R. Dobrovodský [-] , L. Beran [-] , P. Bečička [-] (46. J. Ismanický [-] ) , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

ŽK: 29. T. Gruncl , 66. O. Herkner - 74. J. Ismanický .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠNÝDL Radovan - LOPUSZYNSKI Michal, KUBÍČEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů