EXPERT TIP - 18.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 1.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. O své tipy se s námi podělil nejlepší hráč uplynulého 17. kola Okresního přeboru v Liberci, Michal Stýbal.




Michal Stýbal

Výsledky tohoto kola bude tipovat Michal Stýbal, hráč Frýdlantu B. Michal si v posledním kole připsat hattrick proti Doubí B a stal se tak zaslouženě hráčem 17. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Tipuji remízu 2:2. Machnín měl tuším o víkendu ještě pauzu a Mníšek potrápil favorita soutěže. Machnín tedy bude plný sil a bude chtít vstoupit do jarní části úspěšně. Mníšek naopak bude chtít potvrdit výkon z minulého týdne.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Předpokládám výhru hostů 1:2. Počasí a hřiště nebude přát ani jednomu z týmu. JOKERS o víkendu podali velmi slušný výkon proti Osečné, dobře bránili a vytvářeli si dobré příležitosti. Zejména Abrahám a v útoku Kolka budou dělat Studánce B problémy.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za mě výhra domácích 4:0. Nová Ves nedokázala porazit Mnišek A. Předpokládám, že po zimní pauze budou chtít domácím fanouškům ukázat, že to s prvním místem myslí vážně.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Tipuji remízu 3:3. Kostel má čtyři body, z toho jednu výhru zrovna nad Řasnicí a bod s Frýdlantem. Řasnici jsem viděl na umělé trávě ve Frýdlantu v přípravě a hráli celkem solidní fotbal. "Áčko" Kostela má víkend volno, předpokládám tedy, že si někteří půjdou zahrát za "B-tým".

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Samozřejmě budu tipovat výhru hostů, 1:3. Pokud se Frýdlant sejde alespoň v podobném složení, jako proti Doubí a hřiště bude způsobilé k odehrání zápasu, tak by měl Frýdlant potvrdit kvalitu, kterou ukázal v domácím zápase.

Tip experta: 1 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Výhra domácích 1:0. Vyrovnaný souboj mezi druhým a třetím týmem tabulky. Oba týmy na okres velmi kvalitní. Domácí využijí svého prostředí a když se bude dařit Švecovi, který proti JOKERS podal dobrý výkon, tak uhrají doma tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vít Kubíček 3
2. Zbyněk Ticháček 3
3. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.