4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 14:00

19.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílený Frýdlant B si připsal kontroverzní vítězství nad Osečnou!


Branky


5. R. Šena , 24. J. Heinzl , 36. J. Kozák , 82. J. Adamec (p.) - 56. P. Naštický , 58. A. Kysela
3

Fýdlantský "B-tým" tento víkend hostil Osečnou, která potřebuje každý bod, aby se udržela v boji o první příčku tabulky. Domácí, opět jako v předešlých domácích zápasech, byli posíleny o hráče z "A-týmu".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontroverzně zrušená penalta pro Osečnou

Frýdlant B se dostal již v 5. minutě do vedení. První branku zápasu si připsal kapitán frýdlantského týmu Rudolf Šena. Ve 24. minutě se trefili hráči frýdlantského celku podruhé. Na 2:0 zvýšil Jiří Heinzl. Ve 36. minutě šli domácí do tříbrankového vedení. Trefil se Jaroslav Kozák. S koncem poločasu přišla sporná situace. Rozhodčí odpískal nejdříve faul brankáře Frýdlantu na Naštického z Osečné. Pomezní rozhodčí, který již v předešlých situacích chyboval, si ale zavolal hlavního rozhodčího. Přesvědčil ho, že si Naštický zakopl o vlastní nohu. Penalta byla tedy odvolána.

Osečná snižovala ztrátu

V druhém poločase vyvinula Osečná po vystřídání tlak na domácí tým. V 56. minutě snížil na 3:1 Petr Naštický. O dvě minuty později se trefil jeho spoluhráč Aleš Kysela. Utkání bylo rázem 3:2 z pohledu domácího celku. Osečná se dostávala více do šancí. Ševc trefil vnitřní stranu tyče a Nádherný netrefil prázdnou bránu. Frýdlantský "B-tým" se dostal do ojedinělého brejku. Ten skončil ale bohužel pro Osečnou penaltou. Nařízený pokutový kop proměnil Jakub Adamec, skóre utkání bylo 4:2. Bezzubý tlak hostí poté již žadnou branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu



SK Osečná
František Pittner (hráč): Často si na rozhodčí nestěžuji, ale dnešní utkání bylo velice tendenčně řízené ve prospěch Frýdlantu.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Bárta [-] , J. Pleskač [-] , L. Peml [-] , P. Capulič [-] (46. Š. Ponc [-] ) - J. Heinzl [-] , J. Adamec [-] , V. Mourek [-] (46. K. Kaplet [-] ) , R. Šena [-] (70. J. Bartoš [-] ) - J. Štrbák [-] (46. M. Ptáček [-] ) , J. Kozák [-] (80. K. Krawczyk [-] ) -

SK Osečná
Z. Ticháček [-] - R. Koťátko [-] , P. Mareček [-] , P. Filinger [-] (55. F. Pittner [-] ) , A. Kysela [-] , V. Novotný [-] - J. Tomáš [-] , P. Naštický [-] , C. Hobbs [-] (80. L. Salava [-] ) , R. Nádherný [-] - J. Švec [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Jiří - ŠÍMA Roman, MICHOŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Zbyněk Ticháček
Tip experta: výhra hostů

Další těžký zápas. Ačkoliv by to papírově mělo být jasně pro nás (Osečnou), tak bude záležet i na tom, zda Frýdlantu pomůže někdo z "A-týmu".
Frýdlant má skvělý start jarní části a budou na to chtít navázat. Tipuji 2:3.

Tip: výhra domácích