Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná diktovala průběh zápasu s Doubím B


Branky


5

Ve 21. kole vyzvala Osečná na svém domácím hřišti Doubí B. "B-tým" Doubí má za sebou středeční dohrávku s Višňovou B, kterou prohráli 2:5. To Osečná v týdnu odpočívala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karate kop Suchara

Hned ve 4. minutě otevřel skóre Petr Naštický. Osečná tak šla do rychlého vedení. Domácí hned od první minuty působili dojmem, že si jdou za každou cenu pro výhru. Soupeř z Doubí se stáhl do hlubokého bloku a hrál na brejky. Ve 30 minutě srovnal Stanislav Kosiewicz. O osm minut později ale zvýšil na 2:1 Josef Tomáš. Ve 43. minutě padla ještě jedna branka před odchodem do kabin. Trefil se svým "karate kopem" střídající Jakub Suchar.

Návrat Štěpánka

V druhé půli po změně stran pokračovala herní převaha domácího týmu. Střeleckou smůlu Osečné protrhl v 67. minuě Jakub Švec. V 86. minutě, po více než roce, zasáhl do hry na poslední minuty František Štěpánek. Osečná dokázala doma porazit Doubí B 4:1 a bere tak plný počet bodů.



Sestavy


SK Osečná
Z. Ticháček [-] - R. Koťátko [-] (39. J. Suchar [-] ) , P. Filinger [-] , A. Kysela [-] , V. Novotný [-] - F. Pittner [-] (73. L. Salava [-] ) , J. Tomáš [-] , P. Naštický [-] (86. F. Štěpánek [-] ) - J. Švec [-] - O. Kyksa [-] , R. Nádherný [-]

Doubí B
L. Šimek [-] - D. Vedral [-] , K. Valášek [-] , S. Kosiewicz [-] , K. Kabát [-] - V. Zradička [-] , A. Sůra [-] - R. Stříbrný [-] - P. Gruncl [-] , J. Vlach [-] , P. Pácalt [-]

Počet diváků: 63. Rozhodčí: Stýbal Luboš - KYSELA Lukáš, PRŮŠEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra domácích

Osečná v posledních třech kolech nepředvedla výkony, které by si asi představovala. Toto kolo se kousne a urve ve svůj prospěch tři body. 3:1 pro Osečnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích