EXPERT TIP - 21.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 22.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. O své tipy pro následující kolo se s námi podělil Dominik Folda z Krásného Lesa.




Dominik Folda

V posledním kole přivítal Krásný Les na svém domácím hřišti Osečnou. Domácí dokázali papírového favorita porazit 7:3. Hattrick si připsal Dominik Folda, který nám sdělí své tipy pro 21. kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Ačkoliv z názvu týmů by měl být fotbal "krásný", tak za mě je Krásný Les teď v úplně jiné formě, než na podzim. Svého soupeře převýší v počtu střel i branek. Studánka teď nemá úplně svoji formu a bylo by překvapením, kdyby Studánka zvládla vyhrát na hřišti rozjetého soupeře. Tipuji výhru domácích 5:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mnišek se teď také vzpamatoval a po zimě předvádí hezké výsledky. Doma by neměl mít problém s předposledním Bílým Kostelem. Za mě 3:0.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Višňová má zápasy se spodkem tabulky celkem jednoznačné a tento duel by neměl být výjimkou. Myslím si, že si Višňová dojde s přehledem bez inkasované branky pro tři body. Zároveň si dost zastřílí. Stráž je jasný outsider a může maximálně překvapit. Tipuji 0:7.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Osečná v posledních třech kolech nepředvedla výkony, které by si asi představovala. Toto kolo se kousne a urve ve svůj prospěch tři body. 3:1 pro Osečnou.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Rynoltice teď nedisponují nijak velkou střeleckou formou, nicméně jim to vzadu asi klape a po vstřelení úvodního gólu zamknou a dohrají zápas ve svůj prospěch. Machnín sice "urval" cenné vítězství proti Jokers, nicméně Rynoltice s kvalitou svého kádru, by neměli mít v tomto střetnutí problém. Dopadne to 3:1.

Tip experta: 1 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Frýdlant je na vítězné vlně čtyř zápasů, zatím co Ves má remízu s jedenáctým Mníškem a minulé kolo prohru s Jokers. Nicméně další faktor bude, kolik zasáhne hráčů z "A-týmu" do sestavy Frýdlantu. 3:2 pro Frýdlant.

Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase se čeká rivalita klubů ze stejné vesnice. Myslím si, že kluby jsou na tom podobně jak s formou, tak kvalitou hráčů a tipoval bych zde remízu v podobě tří branek na obou stranách. K tomuto zápasu bych si tipnul možná i červenou kartu. Bude to 3:3.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Heinzl 4
2. Jiří Klik 4
3. Roman Lakomý 4
4. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.