Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útočník z "áčka" Ševců hattrickem sestřelil Mokrovraty


Branky


0

V Mokrovratech se chystalo utkání, ve kterém se střetli domácí hráči a B tým ševců z Nového Knína. Favorité byli hosté, kteří se často doplňují na soupisku hráče z "áčka".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouček se postaral o hattrick ještě v prvním poločase

Domácí na své půdě odolávali tlaku hostů, kteří se na soupeře vrhli hned od prvních minut. Bylo jasné, kdo je na hřišti týmem, který určuje tempo hry. Novoknínští se na zápas B týmu pozvali elitního útočníka z "áčka" Josefa Poučka a byl znát rozdíl v kvalitě třetí třídy a krajské B třídy. Josef Pouček otevřel skóre v pětadvacáté minutě, kdy prokázal svůj střelecký instinkt a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Netrvalo dlouho a přidal i svůj druhý gól. Ve třicáté druhé minutě se dostal do další šance a znovu nezaváhal. Čistý hattrick mu už o dvě minuty překazil jeho spoluhráč František Sklenář, který zvýšil už na 3:0. Pak však přišel opět okamžik pro útočníka Poučka, když skóroval potřetí a dovršil svůj hattrick už v prvním poločase. Domácí výkonostně absolutně nestačili a téměř neohrozili branku soupeře.

Hosté povolili, ale výhru si pohlídali

Do druhé půle nastoupili Ševci uspokojeni svým výkonem a především vedením. Díky tomu si domácí vytvořili pár šancí, při kterých několikrát ohrozili branku soupeře. Jenže branku vstřelili opět hosté. Jakub Stočes vypálil a nedal brankáři šanci. Domácí brankář inkasoval již popáté. Pak konečně nastal světlý okamžik i pro mokrovratské. V 66. minutě se po ojedinelé pěkné akci prosadil Martin Prokop a alespoň snížil na 1:5. Domácím to trochu pomohlo po psychické stránce a na soupeře ještě vyvinuli celkem slušný a souvislý tlak, který vedl k další brance. V sedmdesáté páté minutě snížil na 2:5 František Hausner, který tak potvrdil svou slušnou střeleckou formu. Chvíli to vypadal, že domácí přidají další branku, ale to se už nestalo. Naopak dvě minuty před koncem uzavřel František Sklenář výsledné skóre, kdy vstřelil branku na 2:6.



Ohlasy k zápasu


Mokrovraty
Funkcionář domácích: Soupeř byl lepší. Nemám k tomu, co víc říct. Naši obránci dělali chyby, které hráč hrající krajskou soutěž prostě využije.




Sestavy


Mokrovraty
P. Šimkovský [-] - J. Diblík [-] (36. P. Oplíštil [-] ) , M. Prokop [-] , O. Duben [-] (73. A. Suchánek [-] ) , F. Hausner [-] , M. Lichtenberg [-] , M. Stingl [-] , L. Korynta [-] , M. Hora [-] , A. Holec [-] , P. Diviš [-] (68. M. Machek [-] )

SK Nový Knín B
T. Reisser [-] - K. Vostrý [-] , A. Jasz [-] , J. Stočes [-] - F. Kukla [-] , P. Pazderka [-] (71. V. Pejla [-] ) , K. Rada [-] , B. Rákosník [-] - J. Pouček [-] (58. M. Sládek [-] ) , P. Vlk [-] (68. M. Zorek [-] ) - F. Sklenář [-]

ŽK: 79. M. Lichtenberg , 87. M. Hora - 84. A. Jasz .
Místo: TJ Mokrovraty. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Máša Jaroslav - PROKOP Pavel (N), MAKOVIČKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.