Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borotice si poradili proti oslabenému celku


Branky


0

Dosavední lídr hrál proti Oborám, které nastoupili v devíti hráčích. Bylo otázkou o kolik domácí zvítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů do poločasu a bylo hotovo

Borotice válcovali soupeře od prvních minut a začali sázet branky od šestnácté minuty. To se nejprve trefil Radek Havelka. Poté v 25. minutě Petr Burian. Hosté pak úplně rezignovali a zápas dohrávali jen kvůli tomu, aby nemusela nastat kontumace a tým se tak mohl vyhnout pokutě. Další branky padaly velmi jednoduše. V sedmadvacáté minutě se znovu trefil Havelka Radek, který si tak připsal další gól na své konto a nezdálo se, že by měl dost. O deset minut později se trefil jeho spoluhráč Václav Drobílek, který zvyšoval už na 4:0. No a pak přišel hattrick Radka Havelky, který ještě v 42. minutě přidal svůj třetí gól a dostal svůj tým do vedení už 5:0.

Devět a dost

Borotice pokračovaly v trendu, který si nastavily v prvním dějství. Ve dvánácté minutě druhé půle se už po čtvrté trefil Radek Havelka, který měl opravdu střeleckou. Další branky byly jen otázkou času. Na své si tak samozřejmě přišly i věrné borotické fanynky, které povzbuzovaly své kluky po celý zápas. Další branky opravdu přišly. v 63. minutě se trefil poprvé v zápase Marek Pinta, kdy pohotově dostal míč za záda brankáře. O šest minut později se pak trefil Patrik Břížďala a pět minut před koncem přidal svou druhou branku Marek Pinta a uzavřel skóre na konečných 9:0. Hosté oslabeni na svůj tým neměli. A Borotice tak čekal jednoduchý zápas. Šlo jen o to pořádně si zastřílet a to se povedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltavan Borotice
Trenér: Soupeř nedokázal dát dohromady jedenáct hráčů, proto prohrál.




Sestavy


TJ Vltavan Borotice
H. Bauer [-] - P. Burian [-] , A. Halaj [-] , F. Beneš [-] , V. Drobílek [-] , P. Břížďala [-] , R. Havelka [-] , M. Doubek [-] , M. Velebil [-] , M. Pinta [-] , M. Pipota [-]

SK Obory
L. Vlk [-] - R. Moravec [-] , P. Vokrouhlík [-] , P. Slavík [-] , J. Lundák [-] - L. Soldát [-] , O. Tesárek [-] , P. Kelner [-] , V. Tesárek [-] - P. Herget [-] , P. Gregor [-] -

ŽK: 37. A. Halaj .
Místo: Vltavan Borotice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švidkov Jiří - BURIAN Pavel (N), POSLUŠNÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.