2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsov doma porazil Jestřebí a v tabulce poskočil o tři příčky


Branky


4

V utkání 26. kola se doma představil Úsov proti Jestřebí. Oba týmy se v posledních zápasech dostaly do slušné formy. Byl to ještě důležitý zápas o záchranu, ale podle všeho se oba týmy v soutěži udrží. Úsov doma dokázal porazit 2:1 Jestřebí a v tabulce poskočil na osmé místo. Jestřebí se propadlo na místo jedenácté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, ale domácí dokázali ještě do půle otočit

Do utkání vstoupili lépe hosté, když si vypracovali první vážnější šanci. Úsov na začátku utkání hrál ze zabezpečné obrany. V 17. minutě se k míči dostal hostující kapitán Tomáš Horký a po narážce s Viktorem Švubem se ocitl sám před brankářem a potvrdil svoji formu z posledních zápasů a nezaváhal a prostřelil brankáře domácích a poslal tak hosty do vedení 0:1. V 26. minutě domácí poslali centr do vápna, kde rukou zahrál hostující Josef Kramár a sudí nařídil pokutový kop. Míč si vzal na značku Michal Obíral a s přehledem proměnil a bylo srovnáno 1:1. Hned o chvíli později šli domácí do útoku, Ondřej Hlaváč přihrál Obíralovi, ten míč předal kapitánovi Davidu Kubíkovi a ten střílel, s jeho střelou si dobrým zákrokem poradil brankář Doubrava, když poslal míč na rohový kop. Po jeho rozehrávce se míč na zadní tyči dostal k jednomu z hráčů domácích, ten našel přihrávkou Michala Obírala a ten pohotově utaženou střelou k tyči vstřelil branku. Domácí tak otočili stav utkání a šli do vedení 2:1. Do šaten se tak šlo za lepšívo stavu pro Úsov.

Ve druhé půli už jsme se branek nedočkali a tak tři body berou domácí

Hosté vstoupili do druhé půle s cílem minimálně srovnat stav utkání, zatímco domácí chtěli udržet výsledek nebo případně přidat i nějakou branku. Hosté ve druhé půli více drželi míč na kopačkách, snažili se kombinovat a hnali se do útoku, domácí hráli s pevnou obranou a na protiútoky. Střelec dvou branek Michal Obíral se dostával do šancí, utíkal sám na brankáře, ale výborně jeho pokus lapil hostující brankář Doubrava, který tak držel hosty ještě ve hře. I když hosté byli více aktivnější tak se vyjma pár pokusů z dálky do většího ohrožení branky domácího týmu nedostali. A když ani z dalšího rychlého útoku neproměnil Obíral, tak utkání skončilo už bez změny ve skóre. Úsov tak doma porazil 2:1 Jestřebí. V tabulce se přehoupl právě přes dnešního soupeře a zajistil si záchranu v soutěži. I hosté přes prohru v soutěži zůstávají. 



Ohlasy k zápasu


Úsov
David Kubík - kapitán: Zápas nezačal moc slibně. První šance si vytvořilo Jestřebí. V 17. minutě otevřeli skóre. Pak jeden z hostů zahrál rukou a Michal z penalty srovnal, chvíli na to jsme po rohu přidali druhou branku. Další šance jsme bohužel proměnit nedokázali, ale Jestřebí si toho pak už moc nevytvořilo. Hodně spálených šancí z naší strany, Jestřebí možná mělo více ze hry, ale nebyli nebezpeční, co se týkalo střel. Tak tři body zůstávají doma. Teď nás čeká zápas se Šumperkem, který nám hodně pomohl, když porazil Rapotín "B". Ačkoliv jsme se zachránili, nechceme zápas se Šumperkem vypustit.

Jestřebí
Jan Lukáč - předseda: Důležitý zápas, kde jsme chtěli potvrdit tři body, abychom se nestrachovali jak dopadnou další zápasy. Utkání jsme bohužel nezvládali když po našem vedení, jsme soupeři dovolili otočit výsledek na 2:1. Ve druhé půli byla z naší strany snaha srovnat, ale kromě několika pokusů z dálky jste toho moc neměli, a tak výsledek na konci zápasu byl 2:1, stejně jako po první půli. Nakonec po zjištění ostatních výsledků byly oba mančafty zachráněny, protože Rapotín nezvládl derby se Šumperkem a s největší pravděpodobností padá právě Rapotín společně s Dubickem a Palonínem.



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - D. Tylšar [-] , O. Kubík [-] , M. Nevěřil [-] , O. Hlaváč [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

Jestřebí
R. Doubrava [-] - M. Kotrle [-] , F. Marada [-] , T. Horký [-] , M. Krátký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , T. Klubíčko [-] , J. Kramar [-] , D. Kondler [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRATKY Roman - BERKA Václav, ŠTOLZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Daniel Ohrablo
Tip experta: výhra hostů

Kapitán Tomáš Horký dovede svůj tým k vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů