HISENSE hráč 25. kola František Marada - k fotbalu mne přivedl Martin Sládek, kterému patří mé velké díky

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 25. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo se stal vítězem? Tím se stává útočník TJ Sokol Jestřebí, František Marada. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fany, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Věděl jsi o nominaci a co říkáš na náš web?
O nominaci jsem věděl, díky za velkou podporu těm, co pro mne hlasovaly, web chválím jen bych doporučil responzibilitu pro mobilní zařízení.
Po špatném začátku jara, kde jste velmi dlouhou dobu nedokázali zvítězit, jste teď třikrát v řadě brali tři body, dokonce jste dokázali porazit třetí tým tabulky. Jaká byla nálada v kabině při sérii neúspěchů a jaká je teď když jste udělali velký krok k záchraně?
V této soutěži je jedno, jestli je někdo nahoře či dole, většinou náš tým vyhrával s týmy v předních příčkách a prohrával s posledními. V kabině bylo dusno, protože jsme věděli že jedním golem nevyhrajeme a bály se případných kiksů našeho brankáře a obrany.
Teď pojďme k zápasu, co jste odehráli o víkendu. Na vaše hřiště přijel třetí celek tabulky Nový Malín. V utkání jste dokázali vyhrát 2:1. Jak hodnotíš váš výkon?
Na domácí půdě se mi hraje vždy nejlépe, hřiště znám jak své spodky, a podpora domácích fanoušků jde dosti cítit na zádech. Výkon po kamarádově svatbě hodnotím kladně, proto jsem více nahrával, než střílel.
V utkání si podle našich informací neproměnil spoustu šancí, ale jednu branku se ti povedlo vstřelit a nakonec ve spolupráci s Tomášem Horkým jste dovedli tým k výhře, jak hodnotíš tvůj výkon v zápase?
S Tomášem Horkým a Lukášem Mičkou se mi hraje v útoku nejlépe, skvěle se doplňujeme a víme co od sebe očekávat. Tomáš mě sice dosti peskuje že se nevracím a nenahrávám, ale pro náš tým je velice důležitý hráč, tak mu to nedávám za zlé.
V dalším kole se představíte na hřišti Úsova, který je dva body v tabulce za vámi. Bude to ještě další důležité utkání. Jaký průběh zápasu očekáváš?
Zápas v Úsově očekávám tvrdý, ale nic, s čím bychom si neporadili.
Kdy a kde jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal docela pozdě, až v 11 letech, a začalo to na hřišti v Jestřebí kde jsme si chodili kopat na branku, poté tři roky Sulko Zábřeh a zpět Jestřebí, k fotbalu mne přivedl Martin Sládek, kterému patří mé velké díky.
Máš nějaký speciální rituál před zápasem, nebo co běžně děláš, jíš a piješ pár hodin před výkopem?
Osvědčilo se mi, po ránu studená sprcha, 5 vajec, 3 hodiny před zápasem polévka, hodina před zápasem hořčík, 5g kreatinu a kafe.
Kdo je ve vaší kabině největší model, který tráví spoustu času před zrcadlem?
To bude asi Tomáš Horký či Tomáš Lukas.
Jaký soupeř v soutěži patří mezi tvé oblíbené, kde rád hraješ a na hřiště kterého týmu naopak nerad jezdíš?
Musím uznat, že nejlepší hřiště mají v Rapotíně, kde mám dostatek prostoru na úprk, a kam nerad jezdím? To bude Staré Město.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Výlety s mou drahou polovičkou, jídlo a strejda na plný úvazek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.