Béčko Loštic si po mistrovi vyšláplo i na Bratrušov, k vidění bylo jedenáct branek


Branky


5. M. Krejčí , 25. J. Mikeš , 27. P. Hopják , 38. R. Morávek (p.) , 45. R. Morávek (p.) , 52. R. Faltýnek , 53. R. Faltýnek , 74. R. Morávek (p.) , 86. M. Kobza - 39. D. Pantlík (p.) , 50. M. Belko
4

V utkání 26. kola se doma představilo béčko Loštic proti pátému Bratrušovu. Bratrušov hraje na jaře v dobré formě a do utkání šel jako favorit. Loštice se po prohře v Rapotíně propadly v tabulce a hrozil jim pád ze soutěže, ale díky výhře nad mistrem ligy si pozicii vylepšili a po dnešku už je jisté, že se zachrání. Loštice "B" doma porazily Bratrušov 9:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli pohodlný náskok pro domácí

Hned ve 3. minutě musel ze zápasu odstoupit hostující Bořivoj Bartoš kvůli zranění kolene. Do zápasu vstoupilo aktivně domácí mužstvo. Už v 5. minutě zužitkoval Faltýnkův přesný pas Krejčí, který otevřel skóre a bylo to 1:0. Domácí byli i nadále dominatním týmem a další branky se dočkali v 25. minutě, kdy Krejčího centr sklepnul Faltýnek přímo do běhu Josefa Mikeše a ten nedal brankáři šanci a zvýšil na 2:0. O dvě minuty později napřáhl z třiceti metrů domácí kapitán Petr Hopják a vymetl horní roh branky a bylo to už 3:0. V 38. minutě uvolnil domácí Volek průnikovou přihrávkou Morávka a ten se řítil sám na hostující brankáře Anděla, za cenu nedovoleného zákroku ho zastavil Hlavinka, který obdržel žlutou kartu a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil faulovaný hráč a dokázal proměnit a bylo to 4:0. Hned po rozehrávce se hosté dostali do útoku a jeden z hráčů byl podražen a rozhodčí odpískal penaltu i na druhé straně. Míč si na značku postavil Dan Pantlík a proměnil, snížil tak na 4:1. Těsně před koncem půle se na míč dostal domácí Krejčí, namířil si to do vápna a v krátkém sledu podruhé podobným způsobem fauloval hostující Hlavinka a opět z toho byla penalta a druhá žlutá karta a tak byl vyloučen. Míč si vzal opět Roman Morávek a i druhou penaltu proměnil. Do šaten se tak šlo za stavu 5:1 pro domácí. 

Hosté vstřelili branku, ale následně už se trefovali pouze domácí a zaslouženě berou tři body

Hosté do druhé půle vstoupili s cílem neodnést si velký debakl. V 50. minutě hosté poslali  do vápna střílený centr a na zadní tyči si ho našel Marek Belko a trochu se štěstím se dokázal prosadit a snížit na 5:2. V 52. minutě se po akci domácích prosadil Rostislav Faltýnek a zvýšil na 6:2. Hned po rozehrávce se na míč dostali domácí a adresátém přihrávky byl opět Faltýnek a přidal svou druhou branku v utkání a navýšil na 7:2. V 74. minutě využil zaváhání hostující obrany Krejčí a po faulu na něj byla nařízena další penalta. Do třetice se k ní psotavil Roman Morávek a zkompletoval hattrick a bylo to 8:2. Loštice si nadále vytvářely šance, a skvěle je kryl brankář Anděl. V 86. minutě přece jen ještě kapituloval, když ho prostřelil Martin Kobza a pečetil tak výhru domácích. Loštice "B" doma porazily 9:2 Bratrušov, v tabulce poskočily na sedmé místo a Bratrušov zůstává na pátém místě a v posledním kole ještě bude muset bodovat aby se udržel před rezervou Šumperku. Béčko Loštic tak bere další tři body, po mistrovi porazilo Bratrušov. 



Ohlasy k zápasu


SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: V neděli se utkaly týmy z rozdílných konců tabulky. Loštice na desátém místě a Bratrušov na pátém. Do zápasu jsme ovšem vstoupili aktivněji a hned v páté minutě jsme vedli. Poločasové skóre bylo 5:1. Na startu druhé půle předvedl Bratrušov krásnou akci na pravé straně a Belko vykřesal malou naději. Tu ale rychle utnul Faltýnek dvěma brankami. Z penalty zkompletoval hattrick Morávek a v závěru se trefil Kobza a pečetil tak výhru 9:2. Jsem rád, že hráči navázali na zápas s Juventusem a předvedli výborný výkon. Jedenáct gólů se muselo fanouškům líbit

Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Většinou to během sezóny potká každé mužstvo a nevyhnulo se to ani nám a to asi na nejméně oblíbeném hřišti v Lošticích, kde jsme obdobný výprask nedostali poprvé. Domácí si pomohli hráči z A týmu, ale to je výhoda B mužstev v soutěži. Na velmi kvalitním hřišti, jsme si slibovali předvádění dobré kombinační hry, ale to bychom museli být ochotni většího pohybu, v čemž jsme za domácími určitě zaostávali a většinou jsme se jen uchylovali k odkopávání míčů, ale bez potřebného důrazu v útočné fázi. Už před utkáním nám ze sestavy vypadl Tony Cakirpaloglu a Standa Szapoval. Hned ve třetí minutě musel Bořík Bartoš mladší ze hřiště kvůli problému s kolenem. Poté odstartoval poločas hrůzy, po kterém jsme prohrávali 5:1 a ze hřiště po dvou žlutých kartách musel Hlavinka. Do druhé půle jsme vstoupili s cílem neskončit s úplným debaklem, to se však nepovedlo. Ještě vysvitla jiskřička naděje, když se prosadil Belko. Ale potom se opět rozjel domácí gólostroj a třemi góly ze hry a penaltou nás dorazili úplně. A nutno říci, že fanouškům žádané desítce moc nechybělo. No nezbývá než to hodit za hlavu a co nejrychleji zapomenout. Příští týden nás čeká poslední utkání sezóny venku proti Rapotínu "B" a dá se očekávat, že výpomoc hráčů z Áčka bude opět co největší.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: JASTRZEMBSKI Richard - MUSIL Petr, PROVAZNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Daniel Ohrablo
Tip experta: výhra hostů

Záleží v jaké sestavě přijedou hosté, ale jestli v plné, tak věřím v jejich vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza