0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

15.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Malín doma nestačil mistra ligy Juventus Mohelnice, který převedl koncert v první půli


Branky


17. T. Formánek , 22. J. Tomeček , 35. J. Kloss , 39. J. Smolka (p.)
6

V posledním kole sezóny se doma představil Nový Malín proti Juventusu Mohelnice. Hráči mistrovského Juventusu ukázali v první půli proč právě oni získali titul a rozhodli zápas čtyřmi brankami. Nový Malín tak doma podlehl 0:4 Juventusu Mohelnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juventus předvedl v první půli, že je po právu mistrem

Hráči nastupovali na trávník při zvuku znělky ligy mistrů. Zápas začal aktivně z obou stran, mohli jsme sledovat kvalitní a kombinační fotbal. Domácí se do finální fáze přiliš nedostávali a hosté kontrolovali hru a hrozili rychlými protiútoky. V 17. minutě po jednom z nich odcentroval Heidenreich a úplně volný Formánek neměl problém překonat brankáře a hosté tak šli do vedení 0:1. To domácí zaskočilo a hosté převzali otěže utkání. Hosté začali mít převahu a dobrou kombinační hrou přehrávali domácí mužstvo. Ve 22. minutě po dobré kombinaci hostů, šel sám na brankáře Jan Tomeček a s klidem proměnil a zvýšil na 0:2. Domácím se nedařilo dostávat do šestnáctky hostů a tak zkoušeli střílet z dálky, ale to se nesetkalo s úspěchem. Juventus má po celou sezónu výborné standartní situace a to převedl i teď. V 35. minutě se po dobře rozehraném rohovém kopu dostal k hlavičce Jiří Kloss a trefil přesně a bylo to 0:3. Ve 39. minutě se do vápna probíjel hostující hráč, kterého stáhl k zemi jeden z domácích a rozhodčí nařídil pokutový kop. Hostující hráči ho přenechali svému brankáři a tak si míč na puntík postavil Jiří Smolka. Ten s přehledem proměnil střelou k tyči a navýšil už na 0:4. Po povedené první půli šli do kabin v daleko lepším rozpoložení hosté. 

Druhá půle už se jen dohrávala

Po první půli bylo hotovo, Juventus ukázal své kvality a šel si za vítězstvím. Domácí chtěli utkání trochu zdramatizovat, ale to se nedařilo. Hosté výborně bránili a nepouštěli Malín do žádných velkých šancí. Naopak se do dobrých protiútoků dostávali hosté, a mohli ještě navýšit skóre. Žádné další branky už jsme se v druhé půli nedočkali a Nový Malín tak podlehl Juventusu Mohelnice 0:4. 



Ohlasy k zápasu



Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: K poslednímu utkání veleúspěšné sezóny jsme vyrazili společně s fanoušky autobusem. Z utkání jsem měl trochu obavy, aby to nedopadlo špatně, protože jsme již byli v jiném rozpoložení. Před utkáním domácí běhali mezi kužely, stříleli po narážečkách na branku a naše mužstvo sedělo s fanoušky na tribuně a hráči si ťukali s fanoušky iontovými nápoji a spíše se věnovali meditaci a psychologické přípravě. Začali jsme rozvážně, ale postupně jsme si začali vytvářet šance a nemilosrdně trestat a utkání se změnilo v koncert našeho mužstva. Čtyři branky v první půli a bylo rozhodnuto. Druhá půle se už jen dohrávala. Utkání mělo v pěkném sportovním areálu díky naším i domácím fanouškům výbornou atmosféru, každá branka Juve byla oslavována sirénou, takže každý občas v Malíně měl přehled o stavu skóre. Utkání řídili výborně mladí rozhodčí a po závěrečném hvizdu bylo naše mužstvo oficiálně vyhlášeno mistrem okresu a byl nám předán pohár - tzv. "ušák". Sezóna 2022/23 byla pro naše mužstvo fotbalová pohádka, nikdo si netroufal před sezónou říci, že vyhrajeme a dokonce o jedenáct bodů. Za to patří všem, co se na vítězství podíleli, velké díky a oslavy, které vypukly hned po utkání, to jsou ty okamžiky, pro které každý sportovec, překonává bolest a nechá na sportovním poli duši, ať už hraje o mistra světa, olympijského vítěze nebo o vládce okresu.



Sestavy


TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Tetliak [-] , O. Dus [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , T. Budina [-] , M. Novák [-] , T. Haša [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]

Juv. Mohelnice
J. Smolka [-] - T. Formánek [-] , L. Chytil [-] , A. Semian [-] , P. Erneker [-] , M. Svačina [-] , J. Tomeček [-] , J. Appl [-] , K. Šafář [-] , T. Šerhant [-] , A. Heidenreich [-]

ŽK: 80. L. Korger - 82. K. Šafář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JASTRZEMBSKI Richard - BAHOUNEK Adam, ŠTOLZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra domácích

Domácí se budou chtít se sezónou rozloučit vítězně a větší vůle vyhrát rozhodne v jejich prospěch.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích