2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

15.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapotína doma po penaltách porazilo Bratrušov


Branky


6

V posledním kole se doma představilo béčko Rapotína proti Bratrušovu. Rapotín otevřel skóre hned v první minutě, hosté srovnali a utkání musel rozhodnout penaltový rozstřel, v něm se radovali hráči domácích a berou dva body. Raportín "B" tak zakončil sezónu na dvanáctém místě a Bratrušov se nakonec ještě propadl za rezervu Šumperku na šesté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v první minutě do vedení a tak skončil i první poločas

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned z prvního útoku se dostali ke střele, s tou si ještě brankář Anděl poradil, ale k dorážce se dostal Tomáš Valenta a míč dostal do sítě, domácí tak šli do vedení 1:0 už v první minutě. Domácí nadále pokračovali s aktivním nasazením a velkou bojovností a lépe kombinovali. Hostům se hra po zemi příliš nedařila, a dělali spoustu chyb v rozehrávce. I přesto se ale dostali do slušných šancí, ale ty se jim nepovedlo zužitkovat. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro domácí. 

Hosté srovnali a utkání šlo do penaltového rozstřelu

Hosté do druhé půle vstoupili s větším nasazením a fotbalovostí s cílem utkání obrátit na jejich stranu. V 52. minutě hostující Jiří Žižka zakroutil míč před bránu a tam se svým typickým způsobem prosadil Jordan Cakirpaloglu a bylo srovnáno 1:1. Hosté si vytvořili i další šance, svou šanci měl Pantlík, Matys, Žižka, ale bez úspěchu. I domácí se do šancí dostali, sám na brankáře šel Charvát, ale zakončil laxně a nepřesně. Žádná z nabídnutých šancí se tak v druhé půli neujala a utkání musely rozhodnout pokutové kopy. 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a berou dva body

Při penaltách se dařilo více domácím hráčům, a tak díky tomu berou z utkání dva body a Bratrušov pouze bod. 



Ohlasy k zápasu



Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Po minulém "výprasku" na hřišti v Lošticích jsme opět jeli na hřiště soupeře, do Rapotína. Chtěli jsme napravit reputaci z minulého týdne. Do zápasu jsme šli s odhodláním Rapotín porazit. Ale, už ve 30. vteřině jsme inkasovali první branku, ale na zvrat v utkání zbýval stále celý zápas. Svým typickým způsobem srovnal ve druhé půli Jordan Cakirpaloglu. Své šance jsme pak už nevyužili a utkání už nerozhodným výsledkem skončilo a musely rozhodnout pokutové kopy. V těch jsme úspěšní nebyli a domácí brali bod navíc. V zápase na venkovním hřišti jsme brali bod, s čímž jsme byli vcelku spokojeni, jen jsme tak zůstali na celkovém šestém místě tabulky, když nás o den dříve předskočil Šumperk "B". I tak po všech těch strastech v sezóně, mnoha absencích a nedobré tréninkové morálce, můžeme být s konečným umístěním spokojeni. Pokud bychom však byli po většinu zápasů kompletní, máme určitě na to umístit se lépe. Všem kdo se na celé sezóně podíleli, lidem v klubu, zastupitelstvu obce, děvčatům a Tomovi Foglovi v občerstvení, hráčům a fanouškům patří poděkování. Díky všem i za mě osobně.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - J. Mašlej [-] , T. Viktořík [-] , M. Baum [-] , M. Charvát [-] , T. Valenta [-] , R. Žolda [-] , F. Draňa [-] , D. Saňák [-] , F. Ondráček [-] , J. Ludvík [-]

Bratrušov
T. Anděl [-] - M. Prokop [-] , M. Málek [-] , V. Václahovský [-] , D. Matys [-] , L. Demeter [-] , M. Hlavinka [-] , M. Prucek [-] , J. Žižka [-] , J. Cakirpaloglu [-] , S. Szapoval [-]

ŽK: 8. M. Charvát , 45. F. Draňa - 10. V. Václahovský , 78. M. Prucek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Habich Otakar - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra domácích

Přeci jen bych asi věřil více hostům, ale u domácích zase určitě může být pomoc hráčů Áčka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů