1:2p.
(1:0)
81. P. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

15.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu prohrálo po penaltovém rozstřelu s Leštinou


Branky


6

V posledním kole sezóny se doma představilo béčko Zábřehu proti druhé Leštině. Domácí šli do vedení, v závěru hosté srovnali a utkání musely rozhodnout pokutové kopy, po kterých se radovali hosté. Zábřeh "B" tak podlehl po penaltách 1:2 Leštině a sezónu zakončil devátým místem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Utkání začalo šancí Leštiny, kdy z hranice šestnáctky vystřelil Petr Žák, jeho ránu do šibenice však skvěle vytáhl domácí brankář Martin Jílek. Poté se probudilo i domácí mužstvo a drželi míč na svých kopačkách. Ve 23. minutě si vzal míč na půli hostí hráč domácího týmu, Lukáš Pěnička a po krásné individuální akci vystřelil zhruba z dvaceti metrů a míč poslal do šibenice a domácí tak šli do vedení 1:0. Své šance si vypracovali i hosté, ale domácí gólman byl proti. Nějaké závary byly ještě i před brankou hostů, ale s tím si poradil brankář Majstršin. Do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro domácí. 

Za hosty v závěru srovnal Žák a šlo se do penalt

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil, na kopakčách drželi více míč hráči domácího týmu. Hosté však stále více a více vystrkovali růžky. Za hosty se do nadějné šance dostal Barvíř a pak i Karel Žváček, ale se vším si domácí poradili. Do své šance se z protiútoku dostali i domácí, když se po rychlé akci a střele zaskvěl brankář Majstršin, míč vyrazil poiuze před sebe, a na dvakrát doráželi domácí útočníci, ale všechno chytil hostující brankář, zatímco jeho obránci mu pouze fandili. V 81. minutě se na hranici šestnáctky uvolnil hostující střelec Petr Žák a potvrdil svou formu a přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1. Utkání se už jen dohrálo a dospělo do penalt. 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a berou dva body

V penaltách rozhodla zkušenost. Za Leštinu proměnili Hobler, Čulík, Kejík a Majstršin. Zábřeh neproměnil dvě penalty, které chytil nejlepší gólman sezóny Majstršin a hosté tak berou dva body. 



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Poslední zápas našeho béčka jsme si chtěli užít. To se nám myslím povedlo. Bylo to kvalitní utkání z obou stran. Spravedlivá remíza. Díky klukům za celou sezónu.

TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Poslední zápas sezóny, do kterého vstupujeme s několika absencemi. Zábřeh potvrzuje. že má poněkud mladší a běhavější hráče. V první půli byli lepší domácí. Ve druhé půli se nám povedlo srovnat a utkání šlo do penalt. V nich zvítězila zkušenost. Po zápase následovala tradiční závěrečná, kde se vše vyhodnotilo u dobrého jídla a piva. Druhé místo je pro nás skvělý úspěch, kdy před sezónou byl náš cíl být do pátého místa. Pro další sezónu zůstáváme v okrese. Gratulujeme Juventusu k výhře v soutěži a Novému Malínu k postupu o soutěž výše.



Sestavy


SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - L. Pěnička [-] , V. Ogrocki [-] , J. Damiančík [-] , V. Balcárek [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , A. Brauner [-] , D. Kutal [-] , P. Bittner [-]

TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - M. Kejík [-] , J. Hobler [-] , K. Bartošík [-] - M. Balcárek [-] - P. Žák [-] - M. Barvíř [-] , K. Žváček [-] , M. Kotrle [-] , Š. Čulík [-] , M. Klemš [-]

ŽK: 57. P. Bittner , 69. J. Resler , 90. R. Jastrzembski - 66. M. Kotrle , 77. K. Bartošík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FORAL Lukáš - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra hostů

Toto derby vyhraje Leština a v klidu si pojistí druhé místo.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů