3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postup Brné či tři body pro Jílové


Branky


52. M. Suchý , 57. J. Demčenko (p.) , 78. D. Kolář
5

Pátý zápas 28. kola nám určil postupující tým z krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes se odehrálo paté utkání 28. kola krajského přeboru v Ústeckém kraji, kde si domácí vyzyvatel SK Brná poradil s hostujícím týmem FK Jílová 3:0. SK Brná odskočila druhému týmu tabulky o 9 bodů a mohou tedy slavit postup. První poločas zápasu byl takový neslaný nemastný. Odehrávalo se to spíše do defenzívy, a když už se jeden z týmu dostal do šance, neproměnil. Zápas se odehrával v nepřiznivém počasí, a to možná stálo zatím, že gól v prvním poločase nepadl. ,,Bohužel jsem se nám nedařilo vyřešit rychlé protiútoky až do finální fáze a za zmínku stojí jen střela Justa, která těsně minula kolem tyče domácí branky‘‘ řekl trenér FK Jílové.

 Je tu poločasová přestávka a kluci z Brné se pokusí přiklonit k postupu a také se to povedlo. Sice až v 52. minutě Matějovi Suchému, který potrestal hrubku hostujícího týmu a pět minut na to, hlavní rozhodčí snědl domácímu hráči pád ve vápně a odpískal penaltu. K té se postavil Jevgenij Demčenko a úspěšně proměnil. Stav zápasu 2:0. po obdrženém gólu se zápas spíše dohrával. Hosté domácím otevřeli hru a opět po další chybě došlo k poslední změně skóre, když se o to v 78. minutě postaral Kolář David. Domácí zaslouženě vyhráli 3:0 a my jménem celé organizace gratulujeme k postupu z prvního místa v krajském přeboru.

 



Sestavy


SK Brná
L. Páv [-] - M. Zeman [-] , M. Hanich [-] , L. Hrubý [-] , J. Demčenko [-] , Z. Šmilauer [-] (85. J. Hájek [-] ) , M. Stach [-] (22. A. Gaydarski [-] ) , M. Suchý [-] (64. D. Dušek [-] ) , D. Kolář [-] (85. M. Srp [-] ) , J. Králík [-] (85. F. Štolfa [-] ) , J. Beneš [-]

FK Jílové
M. Smutný [-] - M. Štučka [-] (75. T. Farkaš [-] ) , O. Michl [-] , T. Reichelt [-] , M. Sobíšek [-] - M. Doubek [-] (57. J. Kolář [-] ) , M. Žáček [-] , R. Příhonský [-] , T. Feledi [-] , P. Gaher [-] - M. Just [-]

ŽK: 75. J. Králík - 48. M. Štučka , 57. O. Michl .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Stupka Josef - ZITKO Josef, ŽIDEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: výhra domácích

Brná - Jílové 5:1
Domácí si s chutí zastřílí a potvrdí vítězství ve vysokém počtu branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích