Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

17.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně domácí zápas zvládla na jedničku, TJ Sokol Kladruby jely domu bez bodu.


Branky


29. P. Doubek , 39. P. Doubek , 44. D. Jelonek , 62. P. Doubek , 63. P. Doubek , 90. T. Doubek - 25. D. Fabián , 69. L. Doksanský (vl.) , 86. V. Weber
4

Další z víkendových zápasů, který byl ovlivněn podmáčeným trávníkem. Tuto událost však zvládla lépe Rtyně a všechny body putují v jejich prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rtyně ve vedení

Domácí nastupovali do zápasu s tím, že by rádi navázali na výkon z minulého týdne, kde brali bod za remízu s Proboštovem. Začátek utkání byl spíše opatrnější z obou stran, bez náznaku větších příležitostí. Avšak byli to hosté, kteří se na podmáčeném terénu ujali vedení. Bylo to zásluhou Fabiána, jenž tak navázal na hattrick z předchozího kola. Hosté se z vedení příliš dlouho neradovali, protože po čtyřech minutách vyrovnal Pavel Doubek, který za dalších deset minut poslal domácí do vedení. Do poločasu přidal další branku Jelonek a do kabin se šlo za stavu 3:1 pro Rtyni.

Výhra domácích

Druhý poločas začal podobně jako ten první, velké množství soubojů a spíše bitva o střed hřiště. Běžela dvaašedesátá minuta, kdy dovršil hattrick Doubek, aby o minutu později přidal svojí čtvrtou branku a sebe kvalifikoval na titul hráče kola. Oba týmy poslaly do hry po třech náhradnících na každé straně a ačkoliv se mohlo zdát, že se utkání za stavu 5:1 již spíše dohrává, byli to hosté, kteří snížili po vlastní brance Doksanského a když se z přímého volného kopu trefil Weber, bylo to rázem již pouze o dvě branky. Domácí ovšem žádné drama nepřipustili, na svého bratra navázal domácí Tomáš Doubek, který po milimetrovém centru od Doksanského, uzavřel hlavou skóre na 6:3.



Ohlasy k zápasu


FK Rtyně nad Bílinou
Jakub Zahradníček, hráč FK Rtyně na Bílinou: Z mého pohledu zasloužené 3 body. Jsem rád, že jsme nasazením navázali na předchozí utkání. Pochvalu zaslouží celý mančaft, ale rád bych vypíchl Pavla Doubka, který nevypustí žádný souboj, hodně na něj spoléháme a dnes nám pomohl čtyřmi brankami! Velmi rád jsem i za jeho bratra Tomáše, který se vrací po vleklých zdravotních problémech a v tomto zápase ukázal, že čuch na góly rozhodně neztratil.




Sestavy


FK Rtyně nad Bílinou
J. Múčka [-] - D. Jelonek [-] (78. F. Müller [-] ) , M. Karrmann [-] (71. T. Doubek [-] ) , T. Fau [-] , J. Tenopír [-] (84. D. Petrlík [-] ) , L. Doksanský [-] , P. Doubek [-] , J. Zahradníček [-] , M. Havlín [-] , J. Bruner [-] , J. Váňa [-]

Kladruby
M. Frank [-] - T. Jančárek [-] , T. Kraus [-] , R. Černý [-] , J. Vodička [-] (63. ) - S. Molnár [-] , A. Vaníček [-] (78. M. Trpka [-] ) , M. Antoniszyn [-] (63. J. Tolar [-] ) , A. Mráz [-] - V. Weber [-] , D. Fabián [-]

ŽK: 35. J. Váňa , 41. M. Karrmann , 68. D. Jelonek - 55. T. Jančárek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PACANDA Michal - JONÁŠ Roman, TÝŘL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Martin Šváb, útočník TJ Sokol Unčín
Tip experta: výhra domácích

Nevím, co je problémem obrany Kladrub, ale ve Rtyni obrat k lepšímu neočekávám.