Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

20.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Duchcova díky hráčům z A týmu naložilo Háji osm branek


Branky


19. P. Giňa , 30. J. Hájek , 49. P. Giňa , 57. O. Zíma , 62. T. Orlt , 65. J. Hájek , 68. P. Giňa , 82. O. Zíma - 39. J. Blažejovský , 48. M. Steiger , 83. D. Sláma
6

Po prvním poločase bylo skóre téměř vyrovnané, hosté dokonce na začátku druhé půle vyrovnali. Duchcov se ale zvedl a pohodlně zvítězil o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Domácí FK Duchcov B doma přivítal TJ Sokol Háj. Oba celky se momentálně nacházejí na opačných stranách tabulky. Duchcov povolal několik zkušených hráčů z A týmu, který dokázal v 1.B třídě vyhrát nad Vroutkem v poměru 8:0. První branka přišla v 19. minutě. Domácí 51-letý kanonýr Pavel Giňa se proti brankáři Háje prosadil poprvé. Uběhlo jedenáct minut a Duchcov se trefil podruhé. Postaral se o to mladík Jakub Hájek. Do poločasu však hostující tým dokázal snížit na 2:1. Trefil se Jiří Blažejovský. Další branky už nepadly. Do šaten se šlo za přiznivějšího stavu pro domácí.

Výhra domácích

Druhý poločas už byl o poznání jednoznačnější. Přesto však začal Háj lépe. Po necelých třech minutách bylo vyrovnáno. Miroslav Steiger pomohl svému týmu brankou a dostal je tak zpátky do utkání. Domácí však z rozehrávky odpověděli. Druhou branku přidal právě Pavel Giňa. Na další gól domácí nečekali příliš dlouho. Ondřej Zima dal v 57. minutě na 4:2. O pět minut později se trefil Tomáš Orlt. Během pár minut už to bylo 7:2. Dvě rychlé po sobě jdoucí branky přidali Jakub Hájek a Pavel Giňa. Ten ve svých 51 letech nastřílel hattrick! Zajistil si tak místo v sestavě kola. Poslední branku Duchcova dal Ondřej Zima. Byl to již jeho druhá trefa. Háj dokázal na konci utkání ještě snížit gólem Dominika Slámy. Konečné skóre bylo 8:3. Oba týmy z Duchcova tak získaly tři body. Háj odjel s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov B
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Béčko sice vyhrálo výrazně, ale proti sousednímu Háji se posílilo o hráče prvního týmu. To rozhodlo. Myslím si ale, že Háj podal skvělý výkon.




Sestavy


FK Duchcov B
L. Kouba [-] - R. Gutsch [-] , T. Orlt [-] , M. Kopřiva [-] , C. Phan [-] , P. Giňa [-] , R. Sirovátka [-] , J. Hájek [-] , J. Procházka [-] , O. Zíma [-] , M. Smejkal [-]

TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - D. Petrík [-] , M. Staněk [-] , J. Markov [-] , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , D. Sláma [-] , A. Pop [-] , J. Polcar [-] , J. Blažejovský [-] , R. Ďuriš [-]

ŽK: 13. R. Ďuriš , 47. D. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁCL Karel - FILO Ivan, IPSER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Bláha, hráč
Tip experta: výhra domácích

Dle předchozího výsledku se domnívám, že Háj na Duchcov stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích