2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 15:30

25.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Duchcova poločasová otočka neskolila, ve druhé půli dokázalo rezervu Dubí porazit


Branky


35. L. Trumpus , 42. L. Trumpus - 10. M. Bára , 55. J. Hájek , 70. R. Gutsch
6

Dubí sice branku obdrželo velmi brzo, do poločasu ale otočil vývoj utkání Trumpus. Duchcov se ale zvedl a v 70. minutě bylo skóre ve prospěch hostů. Tři body si tak odvezli po dvou brankách ve druhé půli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová otočka

Domácí SK Dubí B na svém hřišti přivítalo FK Duchcov B. Hostům se v této sezéně daří, pohybují se kolem top trojky. Naopak rezerva Dubí nezažívá nejšťastnější obodbí a v tabulce se pohybuje na samém konci. Utkání zahájili lépe hosté. Debutant v základní sestavě, šestnáctiletý Marek Bára, otevřel utkání již v 10 minutě. I přes trvalou herní převahu Duchcova se ale domácím podařilo vývoj utkání zvrátit.  Za nedůrazu hostující obrany se dvakrát prosadil Ladislav Trumpus. Nejprve ve 35. minutě, podruhé těsně před poločasovým hvizdem. Do šaten se tak šlo za přiznivého stavu pro Dubí - 2:1.

Dvě červené a výhra hostí

Domácí Dubí ucítilo šanci na body a do druhého poločasu poslalo na hřiště několik zkušených hráčů z prvního týmu. Duchcov ale pokračoval v agilní hře a tak po deseti minutách dokázali hráči hostů srovnat. V 55. minutě se dokázal prosadit mladý záložník Jakub Hájek. V 60. minutě došlo k důležitému momentu utkání. Po vzájemné potyčce dvou hráčů vytáhl sudí červené karty a tak oba celky dohrávaly v deseti. Vyloučeni byli Jakub Klaban a Adam Slaný. Tři body nakonec přeci jenom urval Duchcov. Dvacet minut před závěrečným hvizdem se prosadil Roland Gutsch. Výhoda Dubí v podobě hráčů A-týmu nakonec zužitkována nebyla. Hostující rezerva Duchcova si tak odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov B
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: I v nekompletním složení jsme byli lepším týmem a vyhráli jsme po zásluze. Výborný výkon podal mladíček Bára, který hrál poprvé v základu. Dal gól a další minimálně dvě šance.



Sestavy


SK Dubí
A. Lněnička [-] - T. Nebřenský [-] , P. Svoboda [-] (46. J. Walter [-] ) , L. Vrabec [-] , P. Fiala [-] (46. D. Ferstel [-] ) , P. Wolak [-] (46. J. Janeček [-] ) , M. Koubek [-] , L. Trumpus [-] , J. Klaban [-] , R. Hruška [-] (46. R. Štěpánek [-] ) , J. Janeček [-]

FK Duchcov B
L. Kouba [-] - P. Strnad [-] , P. Kadeřábek [-] , M. Kopřiva [-] , J. Barnat [-] , J. Hájek [-] , J. Procházka [-] , R. Gutsch [-] , A. Slaný [-] , M. Guida [-] , M. Bára [-] (74. T. Štajnc [-] )

ŽK: 47. J. Janeček - 47. M. Bára , 85. J. Hájek . ČK: 75. J. Klaban - 75. A. Slaný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILO Ivan - HARENČÁK Jan, HEJL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jan Franc, hráč
Tip experta: výhra hostů

Hosté se chtějí dostat do top trojky, musí bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů