Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby Koloveč trápily, lídr ale nakonec nezklamal


Branky


35. D. Tumpach , 59. P. Grajciar , 63. P. Grajciar , 68. M. Lucák , 77. F. Šlajs , 85. P. Grajciar (p.) - 17. T. Ježek , 45. D. Gust
9

Lídr tabulky se v rámci dvacátého kola představil na domácí půdě proti fotbalistům z Krchleb. Jakkoli favorit zdál se být zcela jednoznačný, průběh tomu nezcela nasvědčoval. Minimálně do konce první půle…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapní od úvodu

Hosté se lídra tabulky ani v nejmenším nezalekli, a začali utkání velmi aktivně. Tvořili si šance, a celkově byli tím více nebezpečným týmem. Poprvé tak v utkání udeřili právě Krchleby, když se v sedmnácté minutě prosadil Tomáš Ježek, a vyslal tak hosty do překvapivého vedení.

Radost vydržela až do pětatřicáté minuty, kdy na 1:1 srovnal domácí David Tumpach, a odstartoval tak boje znovu od nuly. Do konce první půle se ale ještě jednou prosadil hráč Krchleb- 45. minuta a Dominik Gust, který tak zakončil poměrně překvapivý poločas co do výsledku. Osmé Krchleby tak těsně vedly na hřišti prozatímního lídra.

Hattrick a nadvláda domácích

Domácí ale po přestávce utkání převzali zcela do svých rukou, a bylo názorně předvedeno, proč vedou soutěž. O vyrovnání se v 59. minutě postaral Peter Grajciar, který se prosadil i o několik minut později, a domácí tak vedli. V 68. minutě navýšil vedení Milan Lucák. Pátou branku domácích vstřelil v sedmasedmdesáté minutě František Šlajs, a na úplný závěr proměnil pokutový kop Peter Grajciar, který tak završil hattrick.

Jakkoli to tak z úvodu utkání nemuselo vypadat, Koloveč nakonec udržela roli favorita, a utkání vyhrála vysoko poměrem 6:2, a její náskok v tabulce tak činní pohodlných 12 bodů.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] , M. Lucák [-] (71. P. Vachtl [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , M. Záhrobský [-] , D. Soupír [-] , J. Lužný [-] (85. V. Šteffl [-] ) , T. Mastný [-] (78. A. Kamír [-] )

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - P. Farkaš [-] , D. Gust [-] , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , P. Bláha [-] , J. Hamerník [-] , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , F. Roth [-] , T. Ježek [-]

ŽK: 79. F. Šlajs - 30. T. Kasl , 30. T. Ježek .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Ruda Daniel - RADA Aleš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Frei
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích