2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 14:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říhovu Kanonádu Bor zkrotil! Jasně rozjeté utkání skončilo remízou


Branky


8

Desáté Kdyně vyzvaly na domácí půdě šestý Bor. Domácí celek do utkání vystartoval doslova neuvěřitelně. Dvoubrankové vedení se ale Kdyním před necelou stovkou diváků nepodařilo udržet, a duel tak skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Říha jako hrdina první půle

Kdyňský Štěpán Říha odstartoval utkání doslova snově. Hned ve druhé minutě svou brankou vyslal domácí tým do vedení. Po tomto úvodním tlaku domácí dokázali vyprodukovat dvoubrankové vedení. Stejný autor branky a sedmnáctá minuta zajistila Kdyním poměrně pohodlné vedení, které bez větších problémů vydrželo až do konce první půle.

Problém nastal po přestávce

Hosté se ale po přestávce zásadním způsobem zvedli, a celou hru začali překlápět na svou stranu. Ve dvaapadesáté minutě se o úvodní snížení postaral Yuri Pachov, a na drama bylo doslova a do písmene zaděláno.

Finální nátlak Boru kdyňští fotbalisté neustáli, a v šestašedesáté minutě vyrovnal Karel Doleček, a obrat byl na spadnutí. Fotbalisté Boru se ještě pokoušeli o velký obrat, který ale nakonec nevyšel, a oba celky si tak rozdělili body.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Jarko [-] , Š. Kullač [-] , Š. Říha [-] , L. Waldmann [-] , M. Výškrabka [-] , J. Červeňák [-] , F. Fišera [-] (83. P. Zajíc [-] ) , R. Prytula [-] , M. Jarko [-] , P. Gondek [-]

TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , P. Houda [-] , K. Doleček [-] , D. Martinec [-] (83. Š. Vaňous [-] ) , Y. Pachov [-] , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] , J. Boško [-]

ŽK: 87. P. Gondek - 82. J. Stránský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KOŘAN Josef, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: výhra domácích

Kdyně využije domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích